Lördag 20/12

19 dec, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen bjuder på få överraskningar, men det passar dig ganska bra. Just nu är det skönt att ta det lugnt med familjen. En vän försöker pressa dig på information som du inte vill ge ut. Var stark och stå emot hans övertalningsförsök.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen blir både lugn och stressig på samma gång. Det finns flera olika saker som du vill hinna med samtidigt som du gärna unnar dig en lång sovmorgon och lite härligt lördagshäng. Kvällen kretsar kring vänner och familj.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en rolig lördag där du tvingas ta egna initiativ inom ett område som du inte är så hemma på. Som tur är så skänker Månen dig extra kreativitet och fantasi vilket underlättar för dig. En familjmedlem vill träffa dig den här dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Din förmåga att skapa är unik just nu så utnyttja din talang på rätt sätt. Ta inte åt dig av den kritik du får. Det finns alltid människor som är småsinta och avundsjuka. Njut istället av att du kan reta upp vissa personer enbart genom att ha talang.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här lördagen får du nys som ett rykte som rör dig själv. Du blir både förvånad och besviken på att en vän som du litar på kan göra så här mot dig. På kvällen möter du en person som får det att kittla lite extra i magen.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt bestämd just idag och det är bra eftersom det blir lättare för dig att nå dina mål. Under dagen kan en fråga om ledighet eller semester dyka upp. Här gäller det att fundera igenom allt ordentligt.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en inspirerande och rolig lördag även om du tycker den är stressig mellan varven. Mycket tycks kretsa kring julen och allt som hör den till så som matlagning, paketinslagning och grandekorer.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en lugn och behaglig lördag där du får tid att stöka i hemmet och träffa vänner. Är det bra väder är du gärna utomhus. Du behöver frisk luft och lugn och ro för att fundera över ett beslut som du är på väg att fatta.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här lördagen tar du flera bra initiativ och del dåliga. En influens gör dig mer impulsiv än vanligt och det skapar oro i ditt tecken. Det gäller att du försöker tänka efter före om du ska undvika att göra saker som du ångrar.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir en rolig och överraskande dag. Du stöter på en person som du verkligen vill träffa i ett sammanhang som du verkligen inte är beredd på. Det både förvånar och glädjer dig på samma gång. Kvällen cirkulerar kring familjen.

Vattumannen 20/1-18/

Den här lördagen artar sig bra. Du har roligt och är på ovanligt gott humör. Genom att var lite extra impulsiv lyckas du övervinna din egen osäkerhet och satsa på vinst i ett visst sammanhang. Kvällen bli riktigt härlig.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen bjuder på goda nyheter och massor av mys. Det verkar som du rör dig en hel del utomhus. Kanske är det julmarknad eller skogspromenad som gäller. Du blir inspirerad av naturen och du mår som allra bäst när du får vara ute.

 

 

 

 

 

 

Annons