Söndag 21/12

20 dec, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har turen på din sida den här helgen. Det händer så mycket i din vardag att du sällan har tid att stanna upp och ta in allt, men just idag får du tid över för dig själv vilket är en riktigt sällsynt lyx. Njut av din frihet.

Oxen 20/4-20/5

Den här söndagen bjuder på gammaldags aktiviteter så som pepparkaksbak och knäcktillverkning. För den riktigt inspirerande Oxen kan även ljusstöpning och korvstoppning stå på dagens agenda. Det mesta kretsar kring familjen och julen den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen fattar du ett kontroversiellt beslut som kan uppröra en hel del personer i din omgivning. Tänk på att i just det här fallet så handlar det om dig om vad du vill så fall inte till föga för påtryckningar från familjen.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra och rolig söndag där du hinner med många aktiviteter utan att för den sakens skull stressa. Det viktigaste ditt liv just nu är familjen och du älskar att vara med dina nära och kära. Kvällen handlar om att visa känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här söndagen är det bra om du inte överanstränger dig fysiskt. Du gränsar mellan att bli dålig och klara dig från sjukdomar i jul men då måste du ta hand om dig själv och låta kroppen få vila. Unna dig en riktig sovmorgon.

Jungfru 23/8-22/9

Söndagen blir lite annorlunda eftersom du har så mycket att göra. Du vill gärna att julen ska bli perfekt och då ska granen vara extra grön, skinka nygriljerad och köttbullarna hemrullade. Tänk på att lite fusk kan köpa dig massor av tid för vila och mys.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en fin och stillsam sista advent. Tankarna den här dagen tycks gå till de personer som av en eller annan anledning inte kan vara med dig just nu. Ett samtal på kvällen från en närstående gör dig riktigt lycklig.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du inne i en period då du inspireras mycket av skogen och av naturen. Du tillbringar gärna tid utomhus där du kan hämta upp den energi som både arbetet och privatlivet suger ifrån dig. På kvällen ifrågasätter du en väns beslut.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en livfullhet och en glädje i ditt tecken just nu. All positiv energi kommer direkt från Solen och kan ibland det bli väldigt intensivt. Under söndagen aktiverar du dig gärna med saker som hör till julen. Du vill njuta av den här högtiden så länge som det går.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir en ångestladdad historia där du väntar på ett svar som kommer alldeles för sent på kvällen för att det ska vara bra för dina nerver. Det finns klara indikationer på att det kommer att bli som du vill, men du måste ha tålamod.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om familjen och om kärleken. Det finns vissa personer som du har svårt att släppa in i ditt liv och vissa som du har svårt att skärma dig ifrån. Dagen blir härlig, lite annorlunda och väldigt varm.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu vill du så mycket att du glömmer bort att dygnet bara har tjugofyra timmar och av dem bör du sova minst sex. Det blir en rolig söndag med många skratt och annorlunda aktiviteter. Var inte rädd för att pröva på nya saker. Du klarar mer än du tror.

 

 

 

 

 

 

 

Annons