Måndag 22/12

21 dec, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en ganska trist dag eftersom du tvingas att göra saker som du egentligen inte tycker är så roliga. Under dagen kan ett samtal från en släkting ge förklaring på en hel del frågor som du har. Det känns bra att äntligen få svar.

Oxen 20/4-20/5

Du prioriterar att jobba hårt idag och det gör att du inte orkar med roliga aktiviteter som att träffa vänner eller julpyssla. Du har ett mål och du tänker inte låta något komma i vägen för din vision. Kvällen blir riktigt mysig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en hetsig måndag. Mars påverkar ditt humör och gör dig väldigt påstridig. Under måndagsmorgon bör du undvika att gå in i diskussioner eftersom risken är stor att du blir sur snarare än att du försöker ta in en andra åsikt.

Kräftan 21/6-22/7

Just idag har du många möjligheter att uppnå det du vill genom att blanda envishet med ödmjukhet. Dagen bjuder på en del prövningar som främst inkräktar på ditt tålamod men också på din kreativitet. Försök att tänka utanför ramarna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig och lite annorlunda måndag. Utomhusaktiviteter och julmys verkar stå på agendan. Du älskar att frossa i rött, tomtar och godis så här års. En vän vill överraska dig, men fråga är om hennes ansträngningar kommer att gå hem.

Jungfru 23/8-22/9

Du tillåter dig lite verklighetsflykt idag och det är bra eftersom du så sällan släpper loss. Att dagdrömma är egentligen inget för dig, men just nu tenderar dina tankar att fladdra iväg och det gör att du tappar fokus på nuet.

Vågen 23/9-22/10

Under den här måndagen är det viktigt att du är noga med detaljerna. Slarvar du för mycket är risken stor att du får göra om arbetet och då blir det övertid. Under kvällen möter du en person som imponerar på dig med sin argumentations teknik.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra måndag med en lagom blandning av arbete och roliga aktiviteter, Ditt humör är på topp och det gör det enkelt att umgås med dig. Är du nykär så kan dagen bjuda på en romantisk överraskning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen flyger iväg och du hinner inte ens med hälften av allt som du planerat att göra. Du grälar med en släkting eller en äldre bekant under dagen. Grälet tycks röra sig om pengar och bristen på respekt i ett visst sammanhang.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här måndagen blir förtrollande. Den börjar helt fel och du är grinig, men något händer som vänder ditt humör och får dig att bli riktigt glad istället. Du behöver inte mycket för att svänga i humöret just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett uselt humör just nu och mycket beror på att du saknar en person extra mycket just nu och du vet att det kommer ta tid innan ni träffas igen. Ibland är det bra att rustera om i kalendern bara för få tid över för någon du tycker om.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen börjar kanske inte som du vill, men den kommer att sluta bra. Du har möjlighet att påverka din dag på ett positivt sätt genom att blanda saker som du måste göra med saker som du tycker är rolig och kreativa.

 

 

 

 

 

 

 

Annons