Tisdag 23/12

22 dec, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lång och arbetsam tisdag där du måste lägga fokus på att avsluta saker innan helgen. Glöm inte löfte som du gett en vän. Risken är stor att du missar något väldigt roligt om du glömmer bort att höra av dig.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir både stressig och rolig på samma gång. Det finns massor av saker som du vill få gjort och då gäller det att vara aktiv både under dagen och på kvällen. Under kvällen möter du en person som du inte sett på länge.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen bjuder på en överraskning i form av en komplimang. Ta åt dig av den och njut av att vara så uppskattad. Under eftermiddagen får du en idé som är både kreativ och praktisk på samma gång. Kvällen handlar om att ta för dig på olika sätt.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen blir annorlunda. Dina ursprungliga planen blir avbrutna till förmån för ett nytt, mer akut problem. Här gäller det att vara öppen för det mesta som sker omkring dig. En vän vill hjälpa dig den här dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du träffar på många olika personer den här tisdagen och det är bra om du är öppen till det mesta. Är du flexibel så kommer det att underlätta samarbetet över gränserna. Kvällen blir mysig och intim, särskilt för Lejon som har ett förhållande.

Jungfru 23/8-22/9

Den här tisdagen drabbas du av dåligt samvete för något som du sagt eller gjort. Det bästa är om du ber om ursäkt direkt istället för att gå som katten kring het gröt. Alla gör fel, det gäller bara att var stor nog att erkänna ett misstag.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på olika utmaningar, främst inom jobbet. Dagen blir rolig, annorlunda och lite krävande. På kvällen finns det en risk att du startar en konflikt med en familjemedlem. Du har lätt för att bli arg just nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här tisdagen är du mycket bestämd. Uranus gör dig envis på gränsen till enveten och du ger dig inte förrän du drivit igenom din vilja i en viss fråga. Under kvällen är det ekonomin som ställs i fokus. Du tenderar att göra av med mycket pengar just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och kreativ dag som kantas av trevligt umgänge och många skratt. Kvällen bjuder på en upplyftande erfarenhet i form av ett möte med någon som du längtat efter men du träffar honom/henne i ett oväntat sammanhang.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen går ganska långsamt, i alla fall under förmiddagen. Du är rastlös och dina tankar vandrar ständigt i väg. Ett mess eller ett samtal från en vän får dig på andra tankar och eftermiddagen och kvällen försvinner iväg snabbt.

Vattumannen 20/1-18/2

Under tisdagen njuter du av att vara på precis rätt plats utan krav och måsten. Det enda som stör dig är att du inte tagit tag i ett personligt dilemma som du har innan helgen. Nu måste du vänta och se vad som händer.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på få överraskningar men massor av mys. Under förmiddagen ringer du en vän för att få lite uppdatering på vad som hänt i vänskapskretsen. Kvällen handlar om att våga vara självständig och säga ifrån.

 

 

 

 

 

 

 

Annons