Onsdag 24/12

23 dec, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Nu när julen är här så njuter du fullt ut. Det blir en trevlig dag där mat och umgänge står i fokus. Under eftermiddagen finns det risk för ett gnabb mellan dig och din partner eller en nära släkting. Försök att lugna ned dig.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir genom mysig från morgon till kväll. Oavsett om det blir hela det traditionella konceptet eller om du väljer att skapa nya julvanor så får du en hälig och varm dag med en variation både i mat, aktiviteter och personmöten.

Tvillingarna 21/5-20/6

Julen blir lagom på alla sätt och vis. Även om du tar det lugnt hemma med den närmaste familjen så njuter du av god mat och en upplyftande konversation. Under kvällen möter du en gammal fiende på nya villkor.

Kräftan 21/6-22/7

Det är julafton och hela hemmet doftar av klassiska dofter så som apelsin, nejlika, kanel och glögg. Det blir en familjär dag där du väljer att sätt andra personers väl och ve framför dina egna intressen, men det betalar tillbaka sig många gånger om.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vill verkligen att julen ska bli så där genommysig som den är i dina tankar, men du krävs det att du är flexibel och accepterar allt från bränd mat till sura fastrar. Om du bara inser att julen är en familjehögtid med både plus och minus så blir dagen fantastisk.

Jungfru 23/8-22/9

Den här julaftonen går du ifrån dina egna principer till förmån för en vän eller släkting. Kvällen handlar till stor del om massor av mat och trevligt umgänge. Du njuter av att ha dina nära och kära samlade på ett och samma ställe.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en fantastisk julafton där allt är så där perfekt som det bara kan bli när man är med de personer som betyder mest av allt i välden för en. Under kvällen får du en överraskning som både förvånar dig och får dig på gott humör.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har fullt upp den här julaftonen. Det verkar som du tagit på dig ett frivilligt uppdrag av något slag. Eftermiddagen och kvällen ser mer traditionella ut. Då träffar du familjen och äter god mat. Glöm inte bort att höra av dig till en vän eller släkting.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och varierande julafton. Du har fullt upp på ett bra sätt och under den större delen av dagen är du på gott humör. Ibland tänder du till och blir arg, men din ilska går lika snabbt över som den blossat upp.

Stenbocken 22/12-19/1

Du får en mysig julafton med massor av god mat och trevligt firande. Trots att allt är perfekt finns det en person som du gärna skull önska en god jul men som du av någon anledning inte kan få tag på. Den mest uppskattade presenten idag är din värme och din omtanke om andra.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir riktig rolig kantad av trevliga människor och unika upplevelser. Även om du får en härlig jul så har du svårt att inte tänka på en person som du längtar efter. Tillåt dig vara lite tankfull eftersom det också är en del av julen.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här julaftonen vill du ge en speciell person en verkligt speciell gåva. Det handlar om mer än bara en vanlig present. Det ligger mycket eftertanke, kärlek och mod i just den här gåvan. Julen blir förtrollande.

 

 

 

 

 

 

 

Annons