Torsdag 25/12

24 dec, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Annandagen blir lugn och glider förbi utan att du ens märker det. Du är matt efter upptrappningen till julen och du behöver verkligen den här dagen för att ta igen dig. Eftermiddagen kan bli dramatisk eftersom en vän får problem och behöver din hjälp.

Oxen 20/4-20/5

När alla andra njuter av lugnet så är det full fart på dig. För dig handlar den här dagen om mat, släkt och massor av komplikationer. Trots att det blir en så händelserik dag så har du trevligt och det viktigaste för dig är att alla du älskar är där.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den juldagen aktiverar du dig gärna fysiskt. Det kan vara att gå på gym, ta en långpromenad eller en joggingtur. Det blir lite av en nystart efter all god mat och allt slöande framför tv. Dagen handlar om att ta hand om sig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Det ser ut som en eller flera familjemedlemmar är lite krassliga just nu och det blir upp till dig att ta hand om dem. Dagen kantas av vardagliga sysslor och en hel del omtanke. Du glider gärna iväg i tanken för att få vara ifred ett tag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här juldagen är du väldigt bestämd på flera olika punkter. Du vet precis vad du vill åstadkomma och hur du ska genomför din plan. Din familj tycker du är väl driven när alla andra helst av allt bara vill ta det lugnt och slöa.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på en del överraskningar i form av oväntade besök och trevliga samtal. Det blir en familjär och underbardag där du kan njuta av din ledighet i lugn och ro. På kvällen får du nyheter om en avlägsen släkting.

Vågen 23/9-22/10

Du är arg och du vet inte hur du ska hantera dina känslor. Mycket handlar om att du tycker att du blivit bortglömd och det skapar en frustration hos dig. Under eftermiddagen finns det bra möjligheter att reda ut hela den här situationen.

Skorpionen 23/10-21-11

Juldagen handlar om ett pussel som du vill lägga. Du tror att du har alla bitarna, men du vet inte hur de passar tillsammans. Du leker gärna detektiv idag. Tänk på att ibland får man mer sanningar än man ber om.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du njuter av att få rå om dina nära och kära lite extra idag. Genom att ta dig mycket tid att lyssna på din familj och tillgodose många av deras behov får du en bra känsla i hela kroppen. Kvällen handlar om att vila och ta det lugnt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är upptagen hela dagen och det tycker du är bra eftersom då slipper du grubbla över dina egna känslor. Eftermiddagen präglas av glada skratt och en hel del roliga upptåg. Under kvällen träffar du dina kompisar och det blir en riktigt lyckad kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är orolig att du missar något viktigt nu när du är ledig och har det bra. Njut av friheten att slippa jobba och lita på din magkänsla när det gäller både jobbet och kärleken. På kvällen får du en unik idé som omkastar en hel del saker i ditt liv.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lugn och skön dag där du fokuserar på en hobby eller ett projekt som du har. Du njuter av att få tid över till dina egna intressen för en gång skull. Ett samtal från en vän piggar upp den här dagen väsentligt.

 

 

 

 

 

 

 

Annons