Fredag 26/12

25 dec, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att se saker för vad de är och inte överdriva. Just nu finns det en tendens att det blir lite väl mycket av drama hos dig. Stjärnorna gör dig temperamentsfull och det är inte alltid som du märker att du överreagerar.

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen tar du det väldigt lugnt. Har du möjlighet är det myskläder och god mat som gäller hela dagen. Det blir en riktigt härlig dag där fokus ligger på saker som du tycker om att göra utan att stressa eller att känna krav.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det känns som om efterdyningarna efter julen äntligen håller på att lägga sig. Annandagen handlar mer om vänner och att ha kul än julfirandet. Du går gärna ut på kvällen och träffar både nya bekanta och gamla vänner.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här dagen måste du vända tillbaka till ditt ursprung. Det har varit en period då du verkligen inte har ifrågasatt någonting utan bara följt med strömmen, men nu har du ork att både bli arg och att sätta dig på tvären.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här fredagen är det bra om du omvärderar dina åsikter i en viss fråga. Ibland så kör du bara på utan att fundera så mycket och det kan få konsekvenser som merarbete och övertid. Försök att planera din dag lite bättre.

Jungfru 23/8-22/9

Det hjälper inte att du blir arg och bråkar med dina nära och kära, du kommer ändå inte få som du vill den här gången. Som jordtecken har du svårt att vika ned dig även när du vet att slaget är förlorat. Nu får du öva på ditt tålamod och på konsten att erkänna sig besegrad.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en tuff dag eftersom du tvingas göra om saker som du trodde du var klar med. Du är inte alls så disciplinerad som du brukar vara och det gör att du lätt tappar tråden när du jobbar. På kvällen är du mycket nöjd med din prestation.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder på olika utmaning som har med din fysik att göra än din förmåga att prestera psykiskt. Det blir en rolig och omväxlande dag där ditt tålamod kommer väl till pass. Se upp med att göra av med för mycket pengar den här dagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under annandagen får du en idé som inte bara påverkar dig själv utan en del av din omgivning. Din tanke tycks röra någon form av resa. Det kan vara allt från en kortare utflykt till en längre strapatsrikt äventyr.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här dagen vill du gärna vara med personer som du tycker om samtidigt har du svårt att initiativ eftersom det innebär att du lämnar din bekvämlighetszon. Det är bra att vara modig och utmana dig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här dagen får du en härlig överraskning som handlar om kärlek och känslor. Du blir både förvånad och rörd, frågan är hur du ska kunna visa personen i fråga att du känner på samma sätt. Har du ett förhållande kan du passa på att skämma bort din partner.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en upplyftande och lite annorlunda fredag där familjen och era gemensamma behov är i fokus. Du vet vad du ska göra för att få familjen att trivas. Din charm ligger i din humor och din omtänksamhet.

 

 

 

 

 

 

 

Annons