Lördag 27/12

26 dec, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en härlig lördag där du kombinerar utomhusaktiviteter med hemmamys. Du njuter om du är ledig och om du jobbar så tar du det lugnt. Det blir en stressfri dag där betoningen ligger på att ha det skönt och trivas oavsett om det är med familj eller med kollegor.
Oxen 20/4-20/5

Den här lördagen är det fullt upp. Du har bokat in ett antal olika aktiviteter under dagen och det blir lite stressigt att hinna med. På förmiddagen och tidig eftermiddag är det reafynd som gäller. På kvällen träffar du vänner eller familj och myser.
Tvillingarna 21/5-20/6

Den här lördagen är du hetsig i humöret och det beror på en påverkan från bland annat Pluto som är känd för sin nyckfullhet. Underdagen är risken stor att du börjar gräla om småsaker. Kvällen blir lugn och avkopplande, särskilt om du är själv.
Kräftan 21/6-22/7

Under den här dagen få du möjlighet att ge igen lite för allt som hänt under hösten. Ett perfekt tillfälle till hämnd dyker upp under dagen. Frågan är om du tar det här tillfället i akt eller om helt enkelt är så vuxen att du kan förlåta och gå vidare.
Lejonet 23/7-22/8

Annons

Du tror på möjligheten att börja om trots allt som hänt mellan dig och en vän. Idag är rätt tillfälle att söka förlåtelse och att bli sams. Du är ibland impulsiv och då gör du saker som du egentligen inte är så stolt över.
Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen är du gärna utomhus oavsett väder. Den friska luften gör dig gott och du får chans att återhämta dig från julens alla utsvävningar. På eftermiddagen får en komplimang dig att bli riktigt glad.
Vågen 23/9-22/10

Den här lördagen handlar om att ta kommunikationen till en ny nivå och då måste du öppna upp dig fast det kan göra ont. På kvällen får du så mycket kärlek att du glömmer all sorg och alla ledsamheter.

Skorpionen 23/10-21-11

Lördagen blir något av en verklighetsflykt. Du får möjlighet att drömma diig bort till en annan ljusare tid. Dagen är som gjord för att krypa upp i soffan och prata minnen med någon som står dig nära. Njut av er samvaro.
Skytten 22/11-21/12

Annons

Den här dagen bjuder på massor av överraskningar så det gäller att vara beredd. Under förmiddagen får du roliga nyheter om en vän eller släkting. På eftermiddagen är det fullt ös, många aktiviteter och roliga upptåg.
Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en stimulerande och lite annorlunda lördag där vänskap och kärlek står i fokus. Nu är du mer säker på dina känslor än någonsin. Kvällen består i en ganska intressant diskussion där många nya fakta kommer fram.
Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att släppa att och hänge dig åt stunden. Det finns för många tankar som snurrar i din skalle. Trots det blir det en härligt avslappnande lördag där du får möjlighet att vara utomhus en hel del.
Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen handlar om se människor för det dom är utan försköningar och omskrivningar. Det kan bli ett brutalt uppvaknande, eller en angenäm överraskning lite beroende på hur du väljer att se saken.

Annons