Söndag 28/12

27 dec, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att hinna med allt praktiskt hemma samtidigt som du vill få en chans att ägna dig åt ett fritidsintresse eller hobby som du har. Under kvällen får du höra skvaller som känns rätt så otänkbart om en vän.
Oxen 20/4-20/5

Din moral är inte så hög som den borde vara och det märks inte minst på ditt sätt att hänge dig åt all form av dekadans som livet erbjuder idag. Det kan vara att frossa med chips och godis framför tv till lite mer fysiska nöjen.
Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en skön och aktiv söndag där fokus ligger på själsligt och fysiskt välbefinnande. På kvällen har du fullt upp att lösa ett pussel som handlar om någon annans kärleksliv. Ibland är du väldigt nyfiken av dig.
Kräftan 21/6-22/7

Dagen börjar segt. Du är trött och har svårt att komma igång på morgonen. Men när du väl får i dig kaffe och frukost så vaknar din fantasi till liv och du är redo för äventyr. Det blir en oförglömlig dag åå många sätt och vis.
Lejonet 23/7-22/8

Annons

Den här dagen blir en dag av eftertanke. Du vet att en ny fas i ditt liv närmar sig och du är både exalterad och lite skrämd inför vad den kommer att innebära. Under söndagen städar du upp både fysiskt och mentalt.
Jungfru 23/8-22/9

Din oro för din ekonomi smyger sig på dig den här dagen. Det har varit många utgifter den senaste tiden och nu funderar du på om du ska behöva leva på risgrynsgröt och nudlar hela januari eller om det finns ett annat alternativ.
Vågen 23/9-22/10

Vågen tar för sig mer än vanligt. Din charm är på topp och din förmåga att få människor att trivas är omtalad. Under den här söndagen gör du någon mycket lycklig helt enkelt genom att visa omtanke och lite extra empati.
Skorpionen 23/10-21-11

Under den här söndagen får du faktiskt unna dig lite lugn och ro. Det har varit fullt upp hela julen och du behöver tid att pusta ut och samla tankarna. Unna dig en date med en bra bok eller mysig feel good film.
Skytten 22/11-21/12

Annons

Den här söndagen bjuder på oväntade vändningar och en hel del skratt. Du har få en positiv påverkan i ditt horoskop som växer sig starkare hela tiden och gör dig mer oemotståndlig än vanligt. Kvällen handlar om att släppa loss och ha kul.
Stenbocken 22/12-19/1

Under den här söndagen tar du det lugnt och hänger dig åt att dagdrömma om en speciell person. Det finns ett drag av förälskelse i ditt tecken, men frågan är om du vill att din dröm ska bli verklighet eller om du vill fortsätta att drömma.
Vattumannen 20/1-18/2

Du är uppspelt över något som ska inträffa idag. Det finns en spänd oro och en förväntan i ditt horoskop. Eftermiddagen bjuder på en oväntad vändning av dagens händelser, se till att vara flexibel och öppen för det oväntade.
Fiskarna 19/2-20/3

Under söndagen är du både bestämd och flexibel på samma gång. Det finns en hel del saker som du vill hinna med, men dagen räcker inte riktigt till för alla inplanerade aktiviteter så du tvingas att prioritera.

Annons