Måndag 29/12

28 dec, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här måndagen blir en härlig blandning av olika aktiviteter. Det som du ska se upp med är att du lätt gör av med för mycket pengar eftersom du är så impulsiv. Blir du sugen på att köpa något så ska du gå ifrån fundera lite och sedan återkomma om du fortfarande vill köpa saken.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om organisation och om att ha tungan rätt i munnen. Under dagen får du flera utmaningar som kan vara rätt så jobbiga att ta sig an, men om du bara fokuserar så kan du klara vad som helst.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen blir en bra dag at börja sortera ut det gamla från det nya. Det är inte bara rent fysiskt du behöver göra en storstädning. Du har samlat på dig en hel del mentalt skräp under året och nu är det dags att knyta ihop alla lösa trådar du lämnat efter dig.

Kräftan 21/6-22/7

Du är rädd att du inte kommer att få som du vill den här måndagen och det gör dig lite aggressiv. Det finns en fråga som ligger dig varmt om hjärtat men som inte alla vurmar lika mycket m som du gör. Här gäller det att lägga fram saken i rätt ljus.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir aktiv, särskilt på eftermiddagen. Ljuset från frosten och snön får dig att leva upp lite. Du känner att du äntligen börjar få kontroll över din trötthet. När det är sol ute är det viktigt att du suger åt dig av den energin eftersom den ger dig mer ork än du kan ana.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte rädd att säga ifrån i vanliga fall och just nu får du extra mod från Mars som tillåter dig att markera en gång för alla emot en person som ofta irriterar dig medvetet. Du säger vad du tycker och du håller inte inne med någonting.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir väldigt intensiv och stressig. Du har höga förväntningar på vad du vill hinna med den här dagen och du tänker inte vila innan du lyckas med de mål du satt upp. Saturnus gör dig mer ambitiös än vanligt.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen bjuder på en buffé av upplevelser, särskilt om du arbetar den här dagen. Mycket tycks kretsa kring möten med intressanta personer och du inspireras till nya tankar. Tillåt dig att sväva iväg lite i dina ambitioner. Din kreativitet är på topp.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu har du svårt att umgås med för många personer åt gången. Du trivs bäst i intima sällskap som familjen eller med några få vänner. Rean är inget för dig, du bör även undvika museum, biografer och nattklubbar till den här påverkan försvinner.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här måndagen blir något av en överraskning för dig. Du vill egentligen inte göra någonting, men en vän tar kontakt med dig och lockar fram en lite busigare sida av din personlighet. Du testar gränserna för vad du vågar göra.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir lagom aktiv. Du gör egentligen ingen nytta utan glider mest runt. Ett dilemma upptar en hel del av dina tankar. Du vet inte riktigt hur du ska hantera den här situationen på ett bra sätt utan att exponera dig själv och dina känslor.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får en härlig måndag där familjen och då särkilt barn tycks stå i centrum för din uppmärksamhet. Genom att vara ambitiös och framåtskridande lyckas du med en mesta som du tar dig för, både privat och arbetsmässigt.

 

 

 

 

 

 

 

Annons