Tisdag 30/12

29 dec, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen försvinner iväg snabbare än du tänkt dig. Även om du planerar en lugn nyårsafton så finns det en del att stå i innan du kan börja fira. En familjemedlem är inte så frisk som du skulle önska, han eller hon gör att du får ändra på några av dina nyårsplaner.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir stressig men rolig. Det var länge sedan du skrattade så mycket som du gör just den här dagen. Under eftermiddagen och kvällen får du flera roliga utmaningar som du vill testa. Du tillåter dig själv att improvisera en hel del den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen är det viktigt att du lyssnar på vad andra människor försöker säga dig om du vill lyckas i dina ambitioner. Du är ibland lite väl envis och kör på i ditt eget spår utan att fundera så mycket över omvärlden.

Kräftan 21/6-22/7

Tisagen blir ovanligt lugn för dig. Du kan slappna av och njuta av tanken att du slipper förbereda så mycket hemma utan att du troligtvis är bortbjuden på nyår eller bara har familjen hemma. Kvällen bjuder på en överraskning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du undrar mycket över vad det är som sker omkring dig just nu. Du känner att det är något på gång, men du har svårt att sätt fingret på vad det är som sker. Lita till magkänsla och följ din intuition så kommer den att leda dig rätt.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir stressig och det gör dig grinig eftersom du har en påverka i ditt horoskop som gör dig extra känslig för just stress. Tänk på vad du säger så att det inte hoppar grodor ur munnen på dig idag. Du kan lätt såra en vän med en obetänksam kommentar.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen blir rolig och lite annorlunda. Du njuter av att träffa vänner och ha roligt. Under eftermiddagen är du gärna utomhus även om dina kompisar är mer svårflirtade att delta i utomhusaktiviteter. Dom fryser och du har kul.

Skorpionen 23/10-21-11

Tisdagen bjuder på en variation av upplevelser, särskilt om du är ledig eller bortrest. Dagen blir trevlig och den går fort. Du bygger upp nya relationer den här dagen och de kommer du ha användning för i framtiden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen är det bra om du tar en sak i taget. En påverkan i ditt horoskop skapar förvirring i det mesta som du tar dig an så undvika att bolla med för många bollar åt gången. Att skriva lista på måsten är också en bra idé.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är du mer populär än d vet om. Många personer försöker få kontakt med dig, men du är benägen att låsa in dig i värmen i ditt hem. Försök att vara lite mer utåtriktad, du kan bli överraskad när du ser vad som väntar kring hörnet.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en oro i ditt tecken och en ovilja att ta tag i dina problem. Även om dagen i sig blir trevlig så känner du dig en smula nervös inför framtiden. Här gäller det att du vågar lita på att ödet har det bästa i åtanke för din närmaste framtid.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir lugn och harmonisk. Om du arbetar så går det på halvfart. Du har ingen riktig ambition att få saker och ting gjorda utan du tar tag i dina projekt lite halvhjärtat. Det verkar ligga en del förberedelser för morgondagen i ditt horoskop.

 

 

 

 

 

 

 

Annons