Onsdag NYÅR 31/12

30 dec, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir lugn och kvällen social. Oavsett om du har fest hemma, myser med din partner eller är bortbjuden så ser du till att förgylla kvällen med din charm och din humor. Det blir en härlig och lagom festlig nyår.

Oxen 20/4-20/5

Du har inte planerat lika noggrant som du brukar det här nyåret, men oavsett förberedelserna så lever du upp till allas förväntningar genom att din charm och ditt lättsamma sätt. Kvällen blir glittrig, intim och riktigt rolig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du väljer att slå på stort det här nyåret. Det finns någon som du bryr dig extra mycket om och du vill visa den personen precis hur speciell han eller hon är för dig. När du vill kan du vara helt oemotståndlig och det är du ikväll.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på topphumör det här nyåret. Du omger dig med personer som betyder mycket för dig och genom att kombinera god mat, glamorös omgivning och trevligt umgänge lyckas du få en av ditt livs bästa nyårsaftnar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det här nyåret har du ett behov av att få ta det lugnt, men din partner och dina vänner vill inte lyssna till din bön om en stillsam middag gärna framför tv. Räkna med glitter, fest och en massa människor du inte känner. Här gäller det bara att ladda om.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här nyårsaftonen säger du farväl till det gamla både rent fysiskt och mentalt. Det finns en sorg i ditt liv som du har haft svårt att släppa taget om, men nu är det dags att gå vidare med ditt liv. Du vet att du förtjänar att bli fri från den här bördan.

Vågen 23/9-22/10

Under nyårsafton vill du gärna bekänna färg inför en viss person, men du lyckas inte riktigt eftersom din diplomatiska sida gör det svårt för dig att vara helt igenom ärlig. Kvällen bjuder på en trevlig överraskning i form av vän från det förflutna som plötsligt tar kontakt.

Skorpionen 23/10-21-11

Nyår handlar mer om vänner än om familjen och för Skorpionen är dina vänner ofta mer betydande för dig än familjen eftersom du valt dem själv. Kvällen blir härlig, livlig och lagom glittrig. Du säger ett och annat som du kanske kunde hålla tyst med, men vad gör det, ibland är det bra att släppa loss.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det här nyåret vill du göra saker tvärt emot det du brukar göra. Du vill bryta nya traditioner och förändra gamla vanor. Det blir en rolig, annorlunda och väldigt äventyrlig nyårsafton där du vågar utmana ödet.

Stenbocken 22/12-19/1

Nyår handlar om kärlek och vänskap och lojalitet. Det blir en härlig kväll även om den inte riktigt ser ut så som du förväntat dig. Tillåt dig vara impulsiv, släpp loss och njut av den här kvällen. Du behöver få känna dig riktigt fri för en gångs skull.

Vattumannen 20/1-18/2

Under nyårsafton så kombinerar du förmiddagen med nöjen och en del arbete. För dig är det här nästan den roligaste dagen på året och du tänker inte låta något förstöra den. Njut av att få vara i centrum.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir lite överraskande eftersom något förändras i den planering som du gjort och det gör att du får improvisera en hel del. På kvällen lyckas du imponera med dina kunskaper i ett visst ämne. Du blir kvällens verkliga stjärna.

 

 

 

 

 

 

 

Annons