Torsdag 1-1 2015

31 dec, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den första dagen på det nya året blir inte alls så där krispigt fräsch som du skulle önska att den var. Istället går en hel del av dagens timmar åt att rensa upp efter gårdagen. Det kan vara en mental återhämtning eller att du plockar/röjer i hemmet.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en trevlig och familjär morgon som avslutar nyåret på ett bra sett. Du njuter av lugnet och av kravlösheten den här dagen. För dig blir det en dag då du mentalt summerar det gångna året och tillåter dig att både känna sorg och glädje över det som skett.

Tvillingarna 21/5-20/6

För dig handlar inte årets första dag om någon andlig resa eller reflektion. Det är fullt ös från det du vaknar till det att du går och lägger dig. Hela dagen blir en försmak av det kommande året. Du kommer ha väldigt få tillfällen där du kan stanna upp och smälta allt som sker omkring dig.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen präglas av en stillsamhet och det är bra för din del eftersom du har mått bättre. Du är på gott humör även om du skulle kunna stanna i sängen hela dagen. Se upp så att ett familjegräl inte blir värre än det redan är.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

En dag med friluftsbetoning. Du är utomhus en hel del den här dagen. Den friska luften får dig att känna dig levande och ljuset är välbehövlig terapi efter en väldigt mörk vinter. Njut av de första andetagen på det nya året.

Jungfru 23/8-22/9

Torsdagen bjuder på få överraskningar men en hel del vila för din del, särskilt på förmiddagen. Under eftermiddagen/kvällen kan du tänkas ta tag i ett par enklare arbetsuppgifter. Ditt humör är inte på topp den här dagen.

Vågen 23/9-22/10

Du satsar stort den här dagen. Äntligen vågar du visa precis hur driftig du kan vara. Det är ett bra tillfälle eftersom ingen av dina konkurrenter är på topp. Det är din dag att briljera så njut av att få vara stjärnan för dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Just den här nyårsdagen blir lite märklig eftersom dina vanliga rutiner är åsidosatta. Du känner dig ganska lam idag så den blir inga utsvävningar. En vän tar kontakt med dig för att bekräfta ett löfte som du gett honom/henne.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här nyårsdagen är du lite spröd och känslomässigt labil. Du undviker gärna konfrontationer och du försöker satsa på att bara ta det lugnt och vila. Tyvärr kan det bli svårt eftersom en enveten bekant inte vill lämna dig ifred.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir ett löfte för det kommande året. Du känner dig ovanligt fräsch och pigg, trots sömnbrist. Ett samtal eller ett sms från oväntat håll kan liva upp din dag och få dig på gott humör. Du inser att det finns mycket att vinna år 2015.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är försiktig just nu med det mesta du säger. Du vill inte skrämma dina vänner med dina starka känslor när det gäller en viss fråga eller en viss person. Tänk på att du kan vinna mer genom att våga vara öppen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intressant dag där du faktiskt vinner fördelar genom att vara passiv. Genom att en av dina konkurrenter jobbar allt för hårt lyckas du framstå som den person som har bäst kontroll just därför att du är så avslappnad.

 

 

 

 

 

 

 

Annons