Fredag 2/1

01 jan, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Idag är du fokuserad och vill visa vad du går för. Du är tränad till att dölja dina verkliga känslor och sätta upp en glättig fasad utåt. Det blir en ganska intensiv dag där du känner att du lever. Du slappnar inte av innan kvällen.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir både en början och ett slut. En nystart och ett farväl på samma gång. Även om du egentligen har för mycket att göra för att hinna fundera över framtiden så känner du vissa ödesmättade toner som ligger i luften.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen vill du gärna visa vad skåpet ska stå. Du markerar gentemot en släkting som uppfört sig relativt illa den senaste tiden. Just genom att markera på det här viset kommer du att vinna hans/hennes respekt.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite tveksam till om du ska vara helt ärlig mot en vän. Han/hon är ute på tunn is när det gäller sitt förhållande, men du vet inte om dina goda råd kommer att nå fram till honom/henne eller om du bara blir betraktad som en förrädare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Pengar är dagens ämne. Du inser att du gjort av med lite för mycket av den varan den senaste månaden och nu gäller det att få ekonomin att gå ihop under januari. Kanske extraarbete skulle kunna vara ett alternativ.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen bjuder på en ovälkommen överraskning. Plötsligt får du axla ett ansvar som du inte är redo att ta. Här gäller det att du lyckas i din ambition att vara både drivande och samtidigt en i gänget. Det kan bli ett svårt mål att uppnå.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara noggrann och inte slarva. När du låter din kreativitet få fria tyglar blir du ibland lite obetänksam och det kan resultera i slarvfel. Försök att hitta en balans mellan det konstnärliga och det exakta.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen bjuder på trevligt sällskap och en hel del utomhus aktiviteter. Du tycker att det är roligt att komma ut och röra på dig. Den friska luften gör dig gott och du får en möjlighet att sortera kaoset i dina tankar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lite annorlunda eftersom du måste ta ställning till ett problem som du inte funderat över tidigare. Det handlar om något som har med affärer, eventuellt hus/lägenhetsaffärer att göra. Du har missat en springande punkt i din plan.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här fredagen känner du en oro och en rastlöshet i hela kroppen. Det finns en risk att du kastar åt sidan din inneboende blyghet och gör något vågat på gränsen till dumdristigt den här dagen. Det positiva är att du kommer att vinna på att agera korkat.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är arg och besviken på vän som har förrått en hemlighet som du har. Det handlar om att din hemlighet är något du inte är särskilt stolt över utan ett misstag som du trodde att du kunde glömma bort.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir ganska medioker, men efter alla julhelger så passar en gråtrist vardag dig alldeles utmärkt. Det blir en dag att komma ikapp med allt från räkningar till tvätt och hushållsarbete. På kvällen ska du unna dig något riktigt lyxigt.

 

 

 

 

 

 

 

Annons