Fredag 1/1 2016

01 jan, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det handlar om att vila och ta det lugnt den här dagen. Oavsett hur hård eller lugn nyårsaftonen var så behöver du en dag där du kan meditera i lugn och ro. Kvällen handlar mest om att vara social med släkt eller familj.

Oxen 20/4-20/5

Inledningen på nyårsdagen blir rätt så seg. Du känner dig trött och sliten. Efter lunch kan du äntligen slappna av och njuta av dagen.  Kvällen bli mysig och intim. Har du möjlighet tittar du gärna på tv eller läser en bra bok. Du är inte så sugen på fysiska aktiviteter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Inledningen på det nya året bli ganska tumultartat. Du har lovat något som du helt glömt bort och nu när du påminns om det så känner du dig både förvirrad och irriterad. Som tur är löser sig det här dilemmat på ett bra sätt.

 Kräftan 21/6-22/7

Att bli påmind om sinn brister är inte så du vill börja ditt nya år, men tyvärr har du inget val. En vän eller kollega är på dåligt humör idag och han vill att alla andra ska må lika dåligt därför påpekar han alla missar han kan hitta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här nyårsdagen vill du gärna ut och röra på dig. Frisk luft ger dig massor av ny energi. Dagen blir härlig och kreativ, särskilt om det finn barn med i bilden. Under kvällen är du trött och det blir en tidig kväll för din del.

Jungfru 23/8-22/9

Du tycker det är skönt att kunna slappna av den här fredagen. Oavsett om du måste jobba eller är ledig så tar du det lugnt. Du överanstränger dig inte i onödan. Under eftermiddagen får du en fin vink från en vän.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir väldigt passiv, det finns en risk att du inte ens går upp ur sängen den här fredagen. Ibland är det helt okej att inte göra någonting, och idag är det en sådan dag. Under kvällen får du möjlighet att träffa en avlägsen bekant eller främling.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att lyssna på råd idag oavsett hur bra de är. Det är som om ingen information tränger igenom dimman kring din hjärna. Den här dagen passar bäst att göra så lite som möjligt. Att ligga på soffan, äta praliner och läsa en tidning är en utmärkt sysselsättning denna årets första dag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du unnar dig en hel del frihet idag. Det kan vara att du sticker iväg på en egen aktivitet eller så deltar du i en gruppaktivitet tillsammans med en vän eller bekant. Det viktiga för dig är att allt du gör är på dina villkor.

Stenbocken 22/12-19/1

Den första dagen det här året handlar om att vara dig själv och att inte försöka förställa dig. Du håller på att lära känna en person som du bryr dig om, men då är det viktigt att du vågar visa upp ditt sanna jag.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en aktiv dag för din del. Du har många järn i elden så det gäller att hänga med. Det finns en livsglädje och en härlig energi i ditt horoskop som hjälper dig att övervinn problem och påbörja nya, avancerade projekt.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu överväger du att bli riktigt arg på en vän eller bekant som inte lyssnar på vad du har att säga. Du tycker att han/hon beter sig nonchalant mot dig och det gör dig väldigt irriterad. Kvällen bjuder på trevligt umgänge och många skratt.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons