Lördag 3-1

02 jan, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att förlåta och att gå vidare. Det finns ett ämne som fortfarande svider när det lyfts, men nu är det faktiskt dags att släppa taget om det gamla. Det är inte hälsosamt att klamra fast vid en onyttig relation som varken ge dig eller din vän något utbyte.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en stillsam dag och det behöver du verkligen. Du kommer ikapp på en hel del punkter den här dagen och det blir både givande och uppmuntrande på samma gång. När alla andra i din omgivning är döda efter alla helger så känner du dig utvilad och fräsch.

Tvillingarna 21/5-20/6

Din motivation är på topp och du är full av upptåg den här dagen. Är du ledig så ska du passa på att vara ute, särskilt om det finns möjlighet till ystra snölekar. Jobbar du så sprider du glädje med din humor och din charm.

Kräftan 21/6-22/7

Du har lust att slå någon på käften idag, men det är en lust som du bör kuva om du inte ska få några problem. Din ilska kommer främst från Plutos position. Du förstorar upp alla oförrätter till enorma proportioner och du tar allt som sker personligt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen blir så där lättsam och härlig som bara en ledig lördag kan vara. Har du ett förhållande eller är nyförälskad så kommer dina känslor att blir starkare och mer intensiva den närmaste tiden. Tillåt dig att njuta utan att fundera för mycket.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på mycket lugn och ro och det är precis det du behöver just nu. Efter flera stora nyheter de senaste dagarna kan du behöva tid att smälta allt du hört och få chansen att fundera lite över din egen framtid.

Vågen 23/9-22/10

Du blir glad över en komplimang som du får den här dagen. Du var inte riktigt beredd på att väcka så starka känslor hos en vän som du tydligen gjort. Under eftermiddagen passar det bra att ägna sig åt motion eller sport.

Skorpionen 23/10-21-11

Lördagen blir en ganska skön och avslappnad dag. Du tillåter dig att vara riktigt lat. Det är så sällan som du unnar dig den här typen av lättja. För dig är det viktigt att alltid vara drivande och att ha något på gång. Det är jorden inom ditt tecken som sänker tempot just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir rätt så lugn. Du sätter din familj och dina personliga relationer i första rummet vilket är bra. Dagen handlare om att ta hand om människor som du älskar utan att behöva tänka på krav utifrån.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här dagen funderar du mycket över dina känslor och hur du ska hantera information som du fått. Du är både glad, arg och frustrerad över det som du får veta. Fokusera på de positiva bitarna istället för att älta det negativa.

Vattumannen 20/1-18/2

Äntligen vågar du lita på det du känner och du vågar visa det utan att skämmas. Det blir en rolig dag där du känner dig som en vinnare. Under dagen kan du få bukt med en hel del oro som du känt den senaste tiden. Du njuter av lugnet som sänker sig över dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra dag där du vågar ställa krav på din omgivning. Du känner dig stark och självständig. Under dagen möter du många olika människor i sammanhang som kan vara lite oväntade. Det blir möten som får dig att fundera över livet.

 

 

 

 

 

 

 

Annons