Söndag 4/1

03 jan, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Dagen bjuder på oväntade äventyr och det passar dig bra eftersom den senaste tiden har varit ganska vardaglig och som Vädur behöver du lite krydda i livet för att trivas. En vän tycks utmana ditt mod i ett visst sammanhang.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen njuter du av att vara ute i ljuset så mycket som möjligt. Du börjar redan längta efter våren. För dig är mörkret frustrerande eftersom det sänker din arbetslust och gör dig på dåligt humör. Unna dig närkontakt med naturen för att återhämta energi.

Tvillingarna 21/5-20/6

Din motivation är hög just nu och mycket av dagen går åt till att planera framtiden. Efter både upp och nedgångar så är du på hugget och vill uppleva allt som sker omkring dig till fullo. Tänk bara på att inte göra samma misstag som du gjort tidigare.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt trött efter en lång höst och en ännu längre inledning på vintern. Nu gäller det att hitta viljan att ta sig tillbaka till vardagen igen utan att bli av med den hoppfullhet som du kände på årets första dag. Håll fast vid det positiva i ditt liv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir ganska seg. Du har svårt att motivera dig själv till att arbeta hårt eftersom du känner frustration och ilska över det som sker i ditt liv. Under kvällen kan nyheter från en vän få dig att se annorlunda på det som sker omkring dig. Du blir gladare.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att våga ta för sig på ett bra sätt. Du är en vinnande personlighet när du vill och den vill du visa just nu, särskilt för någon som berör dig lite extra. Dagen blir full av kärlek, värme och empati.

Vågen 23/9-22/10

Under den här söndagen är du mycket praktisk. Det verkar som om du inte funderar alls utan bara kör på med de olika saker som du planerat för dagen. Se upp med en släkting som kan låta sin bitterhet gå ut över dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder på en överraskande buffé av händelser. Du har roligt på samma gång som du kan bli både arg och frustrerad över de bitar i ditt liv som du inte har kontroll över. Våga släppa taget och lita på att ödet väljer rätt åt dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här söndagen handlar om att vila, vila, och att vila lite till. Du har en matthet i kroppen som du har svårt att bli av med så det är bra om du lyssnar på dina egna varningssignaler och tillåter dig att bara ta det lugnt en hel dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vill så gärna visa mer av dina känslor än du vågar i ett visst sammanhang. Det kanske är enklare om du faktiskt inte funderar så mycket utan tillåter dig att vara lite impulsiv. Normalt sett är du dålig på att improvisera, men nu får du hjälp av Månen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lekfull, glad och utåtriktad just nu. Det bubblar inom dig och du vill visa hela världen hur du känner. Under söndagen får du ett plötsligt infall som kan bli nystarten för hela våren. Du vågar ta initiativ i ett sammanhang som du är osäker på.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en person som du irriterar dig väldigt mycket på just nu. Antingen ventilerar du din ilska eller så hittar du ett sätt att släppa taget om den. Som du gör nu, att nära den utan att den får utlopp blir bara förödande för dig själv.

 

 

 

 

 

 

 

Annons