Måndag 5/1

04 jan, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra måndag där du äntligen kan känna dig fri och obunden även om det bara är för en dag. Under eftermiddagen får du en komplimang som gör dig ovanligt glad. Kvällen bjuder på vardagligt mys.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en behaglig måndag där du ägnar dig åt att ta hand om människor som du bryr dig om. Under dagen kommer det fram nyheter som rör din framtid. Det blir en något turbulent upplevelse. Dagen slutar på ett bra sätt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen är det bra om du lyssnar mer än du pratar. Ibland är du alldeles för fokuserad på att få ur dig det du har på hjärtat så du glömmer bort att ta åt dig den kunskap som du erbjuds. När gäller det att vara lyhörd.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om pengar och bristen på kommunikation med en släkting eller familjemedlem. Det blir en rolig dag i det stora hela om du bara vågar säga vad du tycker och inte tvekar när det gäller att ta för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du håller på att anpassa dig efter nya förhållanden och det är både roligt och tråkigt på samma gång. Du saknar det du haft samtidigt som du får större frihet i det du nu ska göra. Det finns både nackdelar och fördelar med det här bytet.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att vara rak även när det känns obehagligt. Det finns ingen stolthet i att göra saker fel bara för att du inte vill erkänna att du inte lyssnat ordentligt. På kvällen passar det bra att träffa vänner .

Vågen 23/9-22/10

Under den här dagen är du på gott humör. Du har en positiv influens över ditt tecken som hjälper dig att fatta vettiga beslut och genomföra en hel del idéer som du har. Under eftermiddagen ska du passa på att vara utomhus.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen blir vardaglig och utan överraskningar. Du har trevligt med dina vänner och timmarna går fort. På kvällen får du chansen att vara lite extra uppmärksam mot någon som du håller av.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här dagen ska du vara väldigt försiktig med dina utgifter. Du har en förmåga att göra av med alldeles för mycket pengar just nu. Under eftermiddagen ska du vara väldigt uppmärksam på en vän. Hon ger dig flera bra ledtrådar till ett pussel som du vill lösa.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är du väldigt envis både när det gäller dina relationer och i ditt sätt att arbeta. Även om dagen blir bra som kan du komplicera till saker med din envetenhet. Ibland är det bra om man kompromissar.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en händelserik dag utan att du egentligen gör särskilt mycket. Du blir överöst med nyheter från flera håll och du vet inte riktigt hur du ska reagera på dem. Tänk på att inte avvakta för länge. Handling är det bästa att vinna fördelar på.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir förvånansvärt lugn. Du får möjlighet att njuta av att vara en hel del för dig själv idag. Det var länge sedan du hade den här tiden för dig själv. Under eftermiddagen träffar du gärna vänner och myser tillsammans.

 

 

 

 

 

 

 

Annons