Tisdag 6/12

05 jan, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en förvånansvärt lugn trettondagsafton där du reflekterar en del över livet och döden. Nyheter om en bekant eller avlägsen släkting får dig att bli allvarlig den här dagen. På kvällen finns det mycket värme och kärlek i ditt horoskop.

Oxen 20/4-20/5

Du tar det lugnt den här tisdagen. Att ägna sig åt utomhusaktiviteter eller bara mysa med en bok är saker som passar den lata Oxen perfekt en sådan här mellandag. Tvingas du ändå att jobba så är det bra om du håller ett ganska lugnt tempo. Du behöver få vila upp dig efter helgerna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en lekfullhet och massor av bus i sitt tecken den här tisdagen. Du är gärna utomhus om du kan och tillbringar dagen med vänner eller med yngre personer. Under dagen stöter du på en person som förtrollar dig med sin charm.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir ganska annorlunda. Du vill så mycket men det bli inte alls så som du tänkt dig eftersom förutsättningarna ändras när en vän plötsligt blir sjuk. Flexibilitet är nyckeln till en lyckad dag. Glid med strömmen och se vart den för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Din ilska och frustration går ut överfel personer. Du vet att du är arg och du tror att du döljer dina känslor bra men det gör du inte. Många i din närhet får lida av din ilska som visar sig i form av satiriska kommentarer och onödiga tjuvnyp.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en givande dag där nytta och måsten står i fokus för din uppmärksamhet. Mycket handlar om att du vill vara effektiv, även när du är ledig. Tänk på att det är bra att vila mellan varven. När du latar dig så återhämtar du dig.

Vågen 23/9-22/10

Under den här tisdagen och du ovanligt bestämd. Du har en influens som hjälper dig när du ska fatta beslut oavsett om de är stora eller små. Dina vänner känner inte riktigt igen dig eftersom du är så målmedveten. Det saknar lite av ditt vanliga veliga jag.

Skorpionen 23/10-21-11

En blir lugn och du känneratt krafterna återvänder efter en ganska lång period av småsjukdomar. Dagen bjuder både på bra nyheter och på överraskningar. Under dagen får du veta något om en vän som du blir chockerar dig

Annons

Skytten. 22/11-21/12

Den här dagen bjuder dig på en resa i tid och rum. Du träffar någon från det förflutna och plötsligt flyttas du en hel del år bakåt i tiden. Känslor och minnen som du trodde vara döda vaknar till liv på ett högts påtagliga sätt.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en oro och en rastlöshet i den annars så stabila Stenbockens tecken. Det handlar om en längtan som du inte riktigt kan sätta fingret på. Samtidigt är du en smula oroad att dina drömmar ska infrias just den här dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt nyfiken av dig den här dagen och du är ovanligt framåt med vad du tycker och tänker. Din frispråkighet kan skrämma vissa personer men den kan också öppna väldigt många dörrar.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här tisdagen handlar om att ta ut svängarna lite extra och att våga vara något som du egentligen inte är. Genom att spela modig, vågad och stark lyckas du övertyga dig själv att du är det precis när du behöver de här talangerna.

 

 

 

 

 

 

 

Annons