Onsdag 7/1

06 jan, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en händelserik onsdag där du lär dig en massa nya saker och det gäller att inte bli frustrerad när det inte går så fort som du skulle vilja att det gör. Just nu måste du ha tålamod och tillåta dig att vara nybörjare.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om ett kärt återseende. Du njuter av att äntligen få tillbaka fasta rutiner i din vardag. Det blir en dag som präglas av prat, glädje och massor av skratt. Du låter arbetet blir en del av det roliga den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen tvingar du själv att vara sanningsenlig trots att det gör ont. Även om det är lättare att ljuga för sig själv så kan det vara skönt att våga se sanningen så som den är utan försköningar. Det är lättare att ändra på ett fel som man är medveten om.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir djupt besviken på en vän eller kollega som inte finns där när du behöver honom/henne. Han/hon väljer att ta parti emot dig och det var det sista som du förväntade dig. Nu gäller att byta taktik.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på hårt arbete och ganska mycket skratt. Du har en härlig kollega som förgyller dagen med sina upptåg. Tillåt din kreativitet flöda fritt den här dagen. Under eftermiddagen så drabbbars du av dåligt samvete för något som du sagt eller gjort.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig dag där du testar nya saker och vågar vara lite mer framåt än vanligt. Genom din inneboende organisations förmåga lyckas du skapa ordning i kaoset den här dagen. Du känner dig framgångsrik.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en dag är du bör fokusera på att göra saker på rätt sätt. Du vill gärna visa upp alla dina talanger inom ett visst område, men det blir lätt lite förvirrat. Det du behöver är struktur så som listor och prioritetsordning.

Skorpionen 23/10-21-11

Onsdagen bjuder på en del olika aktiviteter. Har du möjlighet är du gärna utomhus. Närheten till naturen ger dig massor av välbehövlig energi. Under dagen får du nyheter om en vän. Här finns det en hel del som du kan hjälpa honom/henne med.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du kan vara rätt så provocerande när du sätter den sidan till och det gör du idag. Försök att vara lite mer flexibel och inte lika tuff som vanligt. Lyssna och ta in den information som du får så kommer du att se på situationen med nya ögon.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ytterst nervös dag för din del. Du träffar personer som du inte sett på ett tag och du har svårt att bestämma dig för hur du ska agera. Plötsligt är du blyg och tillbakadragen igen. Som tur är finns det någon som kan locka fram dig ur ditt skal.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att vara modig och framåt. Genom att stå upp för det du tycker oavsett vad andra säger eller gör ger dig en oväntad fördel. Du inser plösligt hur mycket du har att vinna och du tänker inte förlora den här gången.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på en oväntad tvist så det gäller att du är med. Du brukar vara flexibel, men just nu finns det ovaligt mycket jord som både skänker stabilitet och orubblig envishet vilket kan skapa problem.

 

 

 

 

 

 

 

Annons