Torsdag 8/1

07 jan, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det du har är talang och kreativitet i massor just nu tack vare Månens inflytande över ditt tecken. Tillåt dig att spåra ut både i tanke och i handling. Det är ur dina galnaste idéer som de bästa skapelserna tar form.

Oxen 20/4-20/5

Ditt tålamod är inte det bästa den här dagen och det kan bero på att du sover alldeles för lite. Försök att räkna till tio varje gång du känner att ilskan rinner till. Genom att vara flexibel och formbar skapar du de bästa relationerna den här torsdagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Torsdagen bjuder på en rejäl överraskning som har med arbetet att göra. Hur du hanterar den beror till stor del på omständigheterna i ditt liv för övrigt. En bekant som du egentligen inte tycker om söker upp dig för att få ett råd. Fall inte för frestelsen att göra något elakt.

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen är det många olika pusselbitar som ska falla på plats för att du ska få ut det maximala av dagen. Här gäller det att organisera, charma och försöka locka människor i din närhet att anstränga sig mer än vanligt. Det blir en rejäl utmaning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Torsdagen blir ovanligt lugn eftersom du får möjlighet att slappna av på ett sätt som du inte förväntat dig. Det kan vara att du blivit sjuk och är hemma och vilar eller så blir du ledig från ett arbete av någon anledning.

Jungfru 23/8-22/9

Den här torsdagen blir rätt så trasslig. Det är många heta känslor i ditt horoskop just nu. Har du tur rör det sig om en passion eller kärlek har du otur så är det ilska och frustration som utgör de här heta känslorna.

Vågen 23/9-22/10

Din dag är ganska varierande så det gäller att du är flexibel. En chef tycks drabbas av sjudom den här dagen och då blir det ditt ansvar att visa hur och vad som ska göras. Vanligtvis är du mer av en följare än en ledare.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir rolig och lite annorlunda. Du testar nya uppgifter på jobbet och det visar sig att du har ovanligt många talanger som du inte brukar skryta med. Din chef blir förvånad över din kompetens och din förmåga att anpassa dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är mycket målmedveten när det gäller kärleken. Även om du inte riktigt får det du vill ha så slutar du inte kämpa för det du tror på. Som alla Eldtecken så eggas du mer av det som ligger utom räckhåll än det som är lätt att få.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lång och krävande samtidigt som du har riktigt roligt. Det finns en eld och en passion i ditt horoskop som tillåter dig att göra det oväntade. Du har en förmåga att charma din omgivning med din vänlighet och din omtänksamhet just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Att vara framåt och drivande är inte din idé om den bästa vägen till framgång. Du söker dig hellre in på vägar som leder till vänskap och förtroende än till regelrätt ledarskap. Underdagen får du möjlighet att göra något riktigt snällt mot en person som du tycker om.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här torsdagen blir annorlunda eftersom du ägnar dig åt saker som du tycker är roliga. Du driver på dig själv på ett för dig högst ovanligt sätt. Du får mer gjort den här dagen än de senaste två veckorna sammantaget.

 

 

 

 

 

 

 

Annons