Lördag 10/1

09 jan, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir en stressig dag eftersom du tar på dig mer ansvar än du behöver. Försök att fördela att uppgifter rättvist och undvik att hela tiden axla de jobbigaste sakerna bara för att underlätta för alla andra.

Oxen 20/4-20/5

Under lördagen slappnar du av ordentligt. Det har varit en turbulent vecka och nu behöver du möjlighet att få pusta ut utan att hela tiden stressa. Både dagen och kvällen tycks kretsa kring vänner och familj.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en prövande lördagen eftersom du hela tiden testar tålamodet på en släkting eller familjemedlem. Det handlar om att du är arg och därför vill du provocera den här personen att bli lika arg så du har en giltig förklaring till varför du börjar gräla.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här lördagen passar det bra med utomhusaktiviteter och att umgås med vänner. Du behöver distraktion i vardagen och då passar många vänner och mycket att göra bra. På kvällen vill du gärna överraska din älskling med något speciellt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är arg på en person men du vet inte hur du ska få fram varför du är arg och besviken. Det enklaste sättet är att konfrontera personen rakt av, men det vågar du inte riktigt eftersom du inte vet om du är beredd att konsekvenserna av ett sådant möte.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir intensiv på ett bra sätt. Om du bara undviker att göra av med pengar så kan det bli nära nog en perfekt lördag. Du får höra ett smaskigt skvaller om en vän, tro inte på allt du hör utan ta reda på fakta innan du dömer någon.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen handlar om att njuta och ta det lugnt. Oavsett om du jobbar eller är ledig så förtjänar du lite extra lyx den här dagen. Köp dig något som du tycker om och förgyll gärna kvällen med trevligt sällskap och god mat.

Skorpionen 23/10-21-11

Det hjälper inte att bli frustrerad när saker inte går din väg. Ta ett djupt andetag och börja om från början igen. Du kommer att märka att du har lärt dig en hel del genom att göra fel så misstaget var inte förgäves.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Sanningen är objektiv vilket du märker idag. Du inser att din sanning inte är den samma som din väns. Trots att ni gått igenom något tillsammans så upplever ni den här händelsen på olika sätt och därför blir era versioner av sanningen olika.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är besviken på en vän som betett sig illa och gått bakom din rygg. Lära dig vilka du kan lita på och vilka som ser till sitt eget bästa istället för att vara lojala. För övrigt blir det en bra och lagom aktiv lördag där du ger dig själv möjlighet att få ta plats.

Vattumannen 20/1-18/2

Under lördagen ger du lite extra omtanke till din käraste eller till en familjemedlem. Under kvällen får du igen din omtanke med råge. Det blir en trevlig och annorlunda kväll där du vågar öppna upp dig mer än vanligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen bjuder på trevligt umgänge och en hel del lättja. Oftast försöker du hålla igång, men ibland kan det vara skönt att bara få ta det lugnt och slappna av. Du möter människor i nya miljöer vilket kan bli intressant.

 

 

 

 

 

 

 

Annons