Söndag 11/1

10 jan, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen bjuder på en överraskning. Du får nyheter angående en vän eller släkting som hjälper dig när du ska fatta ett beslut som rör framtiden. Under kvällen passar det bra att mysa med familjen. Du behöver känna tryggheten från dina nära och kära.

Oxen 20/4-20/5

Under den här söndagen är du full av energi. Det finns så mycket som du vill göra så du ser till att hålla ett högt tempo hela dagen. Under kvällen får du möjlighet att spendera tid med en vän som du inte ser så ofta.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en upplevelse att hinna ikapp med ett projekt som du halkat efter med. Egentligen handlar det om lathet från ditt håll. Du har skjutit upp det här projektet i evigheter men nu känner du att faktiskt inte har några ursäkter kvar.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig och kreativ söndag där du passar på att förändra något i hemmet. Det kan vara att du designar om ett rum, börjar renovera eller bara köper till lite piff. Under dagen får du möjlighet att infria en väns eller släktings önskan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du väldigt irriterad och det går ut över din familj. Genom att vara tillsammans med andra personer än dem du är släkt med kan du undvika onödiga konfrontationer. Det är till och med bättre att jobba än att stanna hemma idag.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu kan du vara mycket envis när det gäller att följa din egen linje. Du har svårt att lyssna på andra och din omgivning upplever dig som enveten och jobbig. Ibland är det bra att hitta en kompromiss som fungerar för alla.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en härlig söndag. Du njuter av att vara tillsammans med personer som betyder mycket för dig. Vad du gör spelar inte så stor roll så länge du är med rätt personer. Se bara upp så du inte gör av med för mycket pengar den här dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen träffar du massor av människor. Det blir en rolig dag där du tycks ställa upp för ett frivilligt projekt eller organisation. Just nu finns det massor av sociala influenser i ditt tecken och de hjälper dig när du träffar nya människor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här dagen får du möjlighet att visa upp dig från en annan sida. Du imponerar med din kreativitet och ditt självständiga sätt att tänka. Plötsligt är du inte bara den där lustigkurren utan en seriös och beläst person.

Stenbocken 22/12-19/1

På söndagen får du ditt livs överraskning. En person som du inte förväntat dig hör av sig med en fråga som både gör dig glad och en smula rädd på samma gång. Här gäller det att vara ärlig och skippa stoltheten.

Vattumannen 20/1-18/2

Under en längre tid har du känt dig en smula krasslig, men den här helgen börjar det äntligen att vändag och du får möjlighet att avsluta något som du påbörjat. Du är nöjd och glad över din insats. Äntligen infrias dina drömmar.

Fiskarna 19/2-20/3

Just den här söndagen ska du undvika att göra av med pengar. Du bör spara dem till något som du kommer att behöva senare i veckan. Glöm inte bort en vän eller bekant som fyller år eller har namnsdag.

 

 

 

 

 

 

 

Annons