Måndag 12/1

11 jan, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här måndagen hamnar du i konflikt med en bekant eller kollega. Som Vädur är du ofta väldigt stark i dina åsikter och du gillar att leda. När du stöter på en annan Alfa hane/hona som uppstår det bråk.

Oxen 20/4-20/5

Under den här måndagen får du en del kritik, men du är beredd och du vet hur du ska hantera den. Genom att visa ödmjukhet slipper du de värsta repressalierna. Du har stöd från en kollega och du klarar att försvara dig utan att bli aggressiv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen bjuder på en variation av upplevelser. Det mesta som sker den här dagen är förknippat med jobbet, men det blir även en del trevliga privata upplevelser. Under eftermiddagen och kvällen nås du av elakt skvaller som rör en av dina bästa vänner.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du inne i en period då du inte riktigt orkar hålla modet uppe. Du är irriterad och trött, särskilt på människor som kritiserar andra. För dig är det viktigt att omge dig med positiv energi. Under kvällen ägnar du dig gärna åt träning av något slag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en positiv måndag där du får skratta en hel del. Du får utlopp för din kreativitet i olika sammanhang och det hjälper dig även att utvecklas i din arbetsroll. Se bara upp med att bli för bestämmande. Några kollegor upplever din som dominant.

Jungfru 23/8-22/9

Du har lätt för att bli arg just nu och det märks inte minst på ditt sätt att hantera problem. Tålamodet dalar i och med Plutos påverkan vilket gör att du slänger ifrån dig uppgifter som blir för pillriga. Försök att överlåta den typen av jobb på någon annan.

Vågen 23/9-22/10

Måndagen handlar om att kompromissa och om att lyssna. Vanligtvis är det här några av dina starkaste sidor. Men just idag känner du mest för att skrika så fort du upplever att någon kritiserar dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en märklig måndag där du tvingas att konfrontera problem som egentligen inte borde ligga under ditt ansvar. Här gäller det att skilja agnarna från vetet och plocka ut det mest akuta problemen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen upptäcker du en helt ny sida hos en vän. Hur du hanterar den här erfarenheten beror till stor del på dagsformen. Är du positiv så tycker du hela situationen är komisk annars kan du uppleva din vän som något skrämmande.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen testar du lite nya saker för att uppnå dina mål. Du får en positiv respons och det gör dig modigare. Under eftermiddagen passar du å att stärka en vänskap som du försiktigt byggt på under en längre tid.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir arg för att du inte får som du vill i ett visst sammanhang, men en vän har en nästan magisk lugnande effekt på dig. Du behöver bara se personen i fråga så mår du bättre. Under kvällen funderar du på ett beslut som du vill ta.

Fiskarna 19/2-20/3

Början på den här veckan blir en nystart på många sätt. Du tar tag i olika möjligheter och du inser snabbt att du kommer ha en hel del att göra i vår. Under eftermiddagen får du goda nyheter som muntrar upp dig och får dig att se ljust på framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

Annons