Tisdag 13/1

12 jan, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir ganska monoton och du känner diig orkeslös. Trots en mer positiv stämning i ditt privatliv så har du vårt att riktigt finna dig till rätta i din nya vardag. Mycket handlar om att du måste försöka hitt din plats i allt den nya.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska intensiv tisdag, men eftersom du är målmedveten och positiv lyckas du övervinna de flesta hinder som du stöter på. Under kvällen tycks du fira något eller någon. Det blir en trevlig kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen dras du lätt in konflikter trots att du försöker hålla dig neutral, Här gäller det att väga sina ord på guldvåg så du inte säger fel saker till fel person. Eftermiddagen handlar om att vara kreativ och om att blicka framåt.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du ganska bestämd och det hjälper dig när du ska fatta beslut som rör framtiden. Du har kommit på vad du vill göra och då finns det få hinder som kan stoppa dig. En vän stödjer dig i dina beslut.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen är det bra om du kan lyssna på vad människor säger till dig utan att ta allt du hör som kritik. Ibland kan du vara överkänslig och då går det så där i dina ambitioner. En chef är på dåligt humör den här dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Tisdagen handlar om valmöjligheter och om att göra något konkret av de förslag som du får. Under morgonen går det segt eftersom du är trött och grinig. Kvällen blir bättre eftersom du äntligen har hittat ett sätt att gå kring problemen som du träffat på.

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du väldigt envis och det hjälper dig i dina ambitioner. Under morgonen kan kritik från fel person göra dig irriterad, men det är bara att svälja den beska eftersmaken och fokusera på roligare saker.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra och produktiv tisdag där du lyckas omvandla dina idéer till handling. En chef ger dig oväntat mycket uppmärksamhet och du njuter av all positiv feedback. Under eftermiddagen finns det risk att du blir försenad i något sammanhang.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen är det bra om du svarar rakt på de frågor som du får. Det är ingen idé att linda in sanningen i bomull eftersom din verkliga åsikt ändå kommer fram till slut. På kvällen är det uteaktiviteter som gäller.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir både söt och sur. Du är lite ledsen eftersom du inte riktigt får så mycket uppmärksamhet från dina vänner som du skulle vilja ha, samtidigt som det finns andra personer som översköljer dig med komplimanger.

Vattumannen 20/1-18/2

Du förväntar dig en hel del av den här dagen och de flesta av dina ambitioner slår in. Tyvärr blir inte allt så som du önskat dig, men det mesta går din väg. Glöm inte bort en person som behöver din hjälp idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du väldigt ambitiös i ditt sätt att arbeta och det kan göra vissa kollegor avundsjuka. Tänk på att det alltid finns människor som inte kan unna andra framgång. Det är bara att skaka av sig kritiken och fortsätta i samma spår.

 

 

 

 

 

 

 

Annons