Onsdag 14/1

13 jan, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den här onsdagen vill du inte lyssna på de råd som du får och det gör att du råkar ut för en massa onödigt arbete. Ibland är det bra att svälja stoltheten och inse att du faktiskt inte alltid är bäst. Var ödmjuk.

Oxen 20/4-20/5

Den här onsdagen är du ovanligt fri att göra som du vill i flera olika sammanhang. Det blir en bra dag där du lyckas att förverkliga dina mest kreativa ambitioner. På kvällen är du trött och vill vila, men ödet har något helt annat i beredskap för din del.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du lever mycket på din charm just nu oh det är bra. Genom att utnyttja dina talanger vinner du en hel del fördelar. Kvällen blir stressig eftersom du tycks ha glömt bort något som du måste göra. Var praktisk den här kvällen.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du ambitiös i dina strävanden och det hjälper dig både i ditt privatliv och i ditt arbete. Genom att förverkliga dina ambitioner så blir du både mer positiv och roligare att umgås med. Stjärnorna är på din sida just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra onsdag eftersom du har rätt inställning till det mesta just nu. Du är ambitiös, framåtblickande och viljestark. Få saker kan dra ned ditt humör. Se bara upp med avundsjuka kollegor .

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du väldigt fundersam. Det är så mycket som inte stämmer i ditt liv och därför bli du arg. Under onsdagen får du fram en del pusselbitar som du saknat för att se helhetsbilden. Kvällen handlar om att våga ta för sig i ett offentligt sammanhang.

Vågen 23/9-22/10

Du är på verkligen dåligt humör den här onsdagen. En kombination av olika planeter bidrar till att du känner dig orolig, lättretlig och allmänt gnällig idag. Som du var är den här påverkan ganska kortvarig så det gäller bara att bita ihop.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är det många saker i ditt liv som inte riktigt vill fungera som du vill att de ska. Det handlar om att du inte riktigt vet hur du ska hantera en viss person som ständigt inkräktar i ditt liv. Här gäller det att tänka logiskt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bidrar med nya erfarenheter och en hel del skratt. Du har roligt eftersom du hela tiden får uppmärksamhet. Det finns särskilt en person som bidrar till att få dig att må bra. Kvällen handlar om ekonomi.

Stenbocken 22/12-19/1

Det här är en dag som du både ser fram emot och känner dig lite orolig för. Du kommer att upptäcka att den har mycket att erbjuda särskilt om du är på ett lite flirtigare humör. Kvällen blir överraskade och lite pirrig.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu vet du precis vad det är du vill och då kan du vara väldigt målmedveten. Under den här onsdagen tar du flera steg i rätt riktning och på kvällen ökar du dina ambitioner ytterligare genom att ta en risk.

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen blir rolig och ambitiös. Du har en hel del projekt i gång och det gäller för dig att inte slarva med detaljerna. Du blir oroad av en nyhet som du får av en vän, men det visar sig vara falska rykten.

 

 

 

 

 

 

 

Annons