Fredag 16/1

15 jan, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här fredagen handlar om att ha tålamod och om att visa respekt för dina kollegor. Ibland kan du bli sarkastisk, på gränsen till elak när du upplever att människor är trögtänkta eller ointelligenta. Kvällen handlar om fysisk prestation.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir ganska intensiv på ett bra sätt. Du njuter av att vara både på jobbet och hemma på kvällen. Det finns en hel del uppgifter som du måste lösa, men ingett som du inte klarar av med lite envishet och kreativt tänkande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ekonomin står i fokus den här fredagen. Du planerar för en semester och då gäller det att hålla i slantarna för att kunna genomföra dina planer. Budget och sparande är inte riktigt din grej, men nu får du lära dig att lägga upp en hushållsekonomi.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en hel del oro i ditt horoskop den här fredagen. Du väntar på ett beslut av något slag och du kan inte varva ned förrän du får någon typ av besked. När det gäller de sociala bitarna i ditt liv så känner du att nu försummat dina vänner den senaste tiden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Din kreativitet är på topp, men du bör se upp så att dina idéer inte blir för vilda. Även om du har en målbild i sikte har du en tendens att släppa fokus och helt och hållet improvisera för stunden. Försök att vara lite mer organiserad.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en lång och jobbig inledning på fredagen. Ett möte av något slag tycks dra ut på tiden och bidra till en hel del frustration från din sida. Under eftermiddagen lyckas du locka en vän till skratt genom skämt och en hel del upptåg.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir bra på ett ganska vardagligt sätt. Det händer inte så mycket saker i ditt horoskop just nu, men det finns en värme och en glädje som genomsyrar hela dagen oavsett om du arbetar eller är ledig.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här fredagen är det bra om du lyssnar på de råd som du får av en vän. Han eller hon har långt mer erfarenhet av liknande situationer så ta till dig av vad han/hon har att säga. Kvällen blir livlig och social.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen satsar du på att vara med vänner oavsett om det på jobbet eller när du slutat. En långlunch kan dra ut på tiden och orsaka en hel del gruff från missnöjda kollegor. Be om ursäkt så där charmigt som bara du kan så kommer allt att gå bra.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen får du nyheter som både förvånar dig och gör dig lite irriterad. Du vet att det bara är ett gupp i vägen som du slagit in på, men lik väl så förstör det en del av dagen. På kvällen är det hemmahäng och fredagsmys som gäller.

Vattumannen 20/1-18/2

Du fattar en del dåliga beslut den här dagen. Rör det känslor kan det vara att du försöker att göra en person svartsjuk för att öka hans/hennes intresse för dig. Räkna med att ditt beslut kan få konsekvenser.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här fredagen blir ganska stressig eftersom du tagit på dig en hel del arbete som du egentligen inte borde ta på dig. Du är för snäll för att säga nej till en kär kollega och vän som hamnat efter. Du borde vara mer bestämd.

 

 

 

 

 

 

 

Annons