Söndag 18/1

17 jan, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en rolig dag där du träffar en vän som du inte ser så ofta. Ni diskuterar framtiden, frossar i minnen och har det riktigt mysigt. Under kvällen möter du flera kompisar i ett officiellt sammanhang. Du känner dig populär just nu.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir lika intensiv som lördagen men på ett lite annorlunda sätt. Nu fokuserar du på familjen och du tillåter dig att få vara lagom aktiv. Kvällen bjuder på en hel del mys med någon som du tycker särskilt mycket om.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen är du ganska ilsken eftersom du har en aggressiv påverkan i ditt tecken. Din familj får stå ut med en hel del fräsande och spottande från ditt håll. Försök att hålla igen en smula på dina känsloutbrott.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här söndagen är det bra om du ger besked i en viss fråga. Du har fått tillräckligt med betänketid och nu kan du inte skjuta upp avgörandet längre även om du skulle vilja det. Var ärlig från början så kommer det att gå bra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Din envishet i ett visst sammanhang kan ligga dig i fatet. Det bästa vore om du kunde kompromissa i den här frågan, men tyvärr så fungerar du inte på det sättet. När du väl har bestämt dig kan du bli orubblig i din åsikt.

Jungfru 23/8-22/9

Du vill vara snäll mot en vän som har fått problem hemma, men du inser att det enda sättet han/hon vill ha hjälp på är genom att låna pengar och det är något du varken har råd med eller lust med. Var hård i det här fallet.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lättsam söndag där du unnar dig att få vara riktigt lat. Du njuter verkligen av att vara ledig och du tänker inte låta något eller någon förstöra din speciella dag. Under kvällen passar du på att göra något riktigt ovanligt och lite syndigt enligt din åsikt.

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen bjuder på överraskande många upplevelser. Du hade sett fram emot att bara ta det lugnt, men det verkar som ödet har andra planer för just dig, särskilt om du är född tidigt i tecknet. Var beredd på det oväntade.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du lite väl positiv till en viss fråga. Du måste inse att det inte bara är att köra på utan att tacka ja till just det här uppdraget kommer att innebära en hel del hårt arbete för din del. Unna dig betänketid innan du svarar på frågan.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir överraskande och rolig. Du tycks umgås en del med barn eller djur den här dagen. Det finns mycket känslor inom dig just nu men de flesta är positiva och förväntansfulla. På kvällen kan du ha svårt att somna.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en rolig men också jobbig söndag där du får möjlighet att göra upp med dina känslor beträffande en viss person. Du har velat fram och tillbaka länge men nu är på tiden att du blir ärlig både mot dig själv och mot personen ifråga.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du jättearg för att du inte får som du vill i en viss fråga. Oftast brukar du inte bli så upprörd utan du finnar dig till rätta både i med och motgång, men nu anser du att en viss person har gått över gränsen.

 

 

 

 

 

 

 

Annons