Måndag 19/1

18 jan, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen blir du riktigt arg och då ser du rött. Det handlar om en person som inte respekterar din integritet och som inkräktar på din personliga sfär. Tänk på att alla inte har samma gränser som du har.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen är du på gott humör. Arbetet går som på en dans och du njuter av hur galant allt flyter på. Under eftermiddagen snappar du upp en rykte som egentligen inte är avsett för dina öron och det gör dig en smula oroad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ditt sätt att tänka är unikt det är därför som du alltid kommer på så bra lösningar på alla problem. Under måndagen lyckas du övertyga en vän om att vara lite mer framåt när det kommer till hans/hennes karriär.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ganska oförskämd mot en kollega den här måndagen och det kommer du få äta upp senare under veckan. Egentligen handlar det om att du känner dig otrygg med vissa arbetsuppgifter och då intar du en något aggressiv inställning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Ditt humör är strålande just den här måndagen. Du använder dig mer av din charm än din roll som ledare för att få som du vill på jobbet. När du sätter den sidan till kan du vara alldeles charmerande. Nyheter som rör ekonomin kan dyka upp under eftermiddagen.

Jungfru 23/8-22/9

Under början av veckan tvingas du konfrontera problem som främst har med arbetet att göra. Genom att sätta hårdare regler och inte vika för det obehagliga försöker du komma åt problemen innan de blir ännu större.

Vågen 23/9-22/10

Den här måndagen är du väldigt bestämd när det gäller din inställning i en viss fråga. Normalt sett är du inte alls särskilt envis utan tenderar snarare att följa strömmen, men inte i just det här fallet. Du tänker inte ge upp innan du får som du vill.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen handlar om att börja om från början och om att inte vara rädd för det okända. Det blir en bra dag som flyter på i ett ganska lugnt tempo. Under eftermiddagen får du nyheter om en kollega som råkat illa ut.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Ibland kan du vara väldigt stark i dina åsikter och det gör att du lätt råkar i bråk. Idag är det just en sådan dag då du muckar gräl med din omgivning genom att helt enkelt vara väldigt provocerande. Om du inte ser upp kan du få en utskällning.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig och intensiv måndag som fokuserar mer på dina sociala talanger än på din förmåga att prestera. Tänk på att det finns en person i din omgivning som anser sig ha en viss äganderätt till dig och som lätt blir svartsjuk.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här dagen går du från glad till arg väldigt fort. Ena stunden bubblar det av glädje och entusiasm inom dig och i nästa ser du svart. Här gäller det att hålla lite koll på känslorna så att de inte påverkar ditt arbete.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen tar du tag i en hel del tråkiga uppgifter som du vet måste göras. Genom att vara så pass smart att du börjar veckan med alla saker som du ogillar så får du gott om tid att utveckla mer kreativa idéer under veckans senare hälft.

 

 

 

 

 

 

 

Annons