Tisdag 20/1

19 jan, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den här tisdagen är du försiktig med vad du säger så att du inte av misstag råkar trampa på några ömma tår. Du har en planetpåverkan som gör dig lite mer mottaglig omgivningens känslor. Hemma är läget labilt, åtminstone när ni diskuterar ekonomin.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir en lugn dag där du satsar mycket på effektiv snarare än på kreativitet. Du har fått goda råd från chef vilket hjälper dig när du ska fatta ett viktigt beslut som rör din framtid. Du är extra stolt över ditt ekonomiska tänk den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen står du inför ett dilemma och det är upp till dig om du ska kunna fatta ett vettigt beslut baserat på det fakta du har. Det bästa är om du kunde skjuta upp avgörande lite till så du får en chans att göra efterforskning.

Kräftan 21/6-22/7

Tisdagen handlar om att våga mer än vanligt. Genom att ta ut svängarna extra mycket så kan du lyckas du med nästan allt som du tar dig för. Under eftermiddagen och kvällen möter du trevliga människor i en ny miljö.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du temperamentsfull det går igen i nästan allt som du gör. Under dagen får du prova på varierande uppgifter och du tycker att det du gör är både viktigt och kreativt. Se upp för en kollega som är på dåligt humör just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Tisdagen bjuder kanske inte på så många överraskningar, men den blir ändå rolig och kreativ. Under dagen möter du nya personer och det får dig att tänka positivt å framtiden. En vänlig gest kan få dig på riktigt gott humör den här dagen.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en annorlunda tisdag eftersom du tvingas avvika från det vanligt invanda mönstret. Du är framåt och spontan vilket hjälper dig att utforska nya områden. På eftermiddagen testar du dina gränser i någon form av träning eller sport.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här tisdagen är du väldigt driven och du får mycket gjort. Genom att tänka smart och fokusera framåt så kommer du att övervinna nästan alla problem som du kan råka ut för. Låt det här blir din dag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under dagen får du flera nyheter som kan både överraska och göra dig glad på samma gång. Det handlar om att visualisera framtiden på ett positivt sätt och att inte vara rädd för att utmanas inom arbetet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du spelar ett farligt spel och det vet du om. Genom att försöka undvika att bli sårad riskerar du att såra andra. Tänk på att så fort det är äkta känslor inblandade så blir insatsen högre. Var dig själv och undvika att spela en roll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är förvirrad och det märks på ditt att agera i olika situationer. Du försöker bestämma diig vad som är bäst för dig, men det går ganska dåligt eftersom du inte riktigt vet vad du vill. Det blir en turbulent dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Under tisdagen bestämmer du dig för att följa ett nytt spår och det kommer du att göra under stora delar av våren. Genom att agera bestämt mot både chefer och kollegor lyckas du vinna ny respekt. Plötsligt framstår du som både välorganiserad och kreativ på samma gång.

 

 

 

 

 

 

 

Annons