Onsdag 21/1

20 jan, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är på strålande gott humör den här onsdagen. Det handlar om att du äntligen kan ta plats i ett helt nytt sammanhang och den respekt som dina kollegor/vänner visar dig får dig att må bra. Under kvällen får du en fin komplimang.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att tänka först och agera sedan. Du kan ibland vara rätt så impulsiv tack vare en influens från vatten och det går helt emot din vannliga stabila karaktär. När du gör saker som är ogenomtänkta blir det ofta lite äventyrligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen startar senare än du tänkt dig. Du är ovanligt trött just nu och du har svårt att fokusera framåt. Det blir en seg dag där du får testa på en hel del olika typer av konflikthantering. Här gäller det att vara flexibel.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här onsdagen bidar du din tid. Du inväntar ett svar från en person som tycks ha svårt att bestämma sig och du vet att det inte går att stressa honom/henne. Tålamod är nyckeln till succé den här dagen

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här onsdagen kan du upplevas som tjurig på gränsen till aggressiv. Det handlar om en influens från Mars som gör att du får så kort stubin. Under eftermiddagen kan du hamna i gräl med en kollega som är lika lättretlig som du är.

Jungfru 23/8-22/9

Onsdagen handlar om att förlåta och gå vidare. Det är ingen idé att älta gammalt groll. Som jordtecken har du en tendens att hålla fast vid gamla oförätter och det blir en negativ cirkel. Tänk på det nya året som en nystart i ditt liv.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och kreativ onsdag där du lyckas med nästan allt som du satt upp på din att göra lista. Du får energi från Solen just nu och det bidrar även till ditt goda humör. Under eftermiddagen finns det en person som gärna vill träffa dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inne i en period där du hela tiden försöker att hålla ett högt tempo trots att du inte riktigt har energi nog för det. Erkänn att du är trött och uttråkad så kan du bearbeta problemet istället för att försöka mörka det.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen bjuder på flera överraskningar. Du råkar ut för personer och händelser som nästan skulle kunna klassificeras som otroliga. Det gäller att vara flexibel och öppen för det nya idag. Undvik att döma personer som du inte känner.

Stenbocken 22/12-19/1

Under onsdagen lyckas du nå flera av dina mål och det gör dig nöjd. Du känner att du är på topp igen och att ingen kan hota din position. Kvällen handlar om förberedelser av olika slag. Du planerar något annorlunda den här helgen.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du ganska avvaktande mot en viss person. Du vill veta mer innan du fattar ditt definitiva beslut. Det handlar om att du inte vill utsätt dig för onödiga risker. Det här beteendet kommer främst från en influens från jord.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här onsdagen försöker du att ändra på ett beteende som en vän, kollega eller bekant har. Det är en ovana som irriterar dig och det sätter stopp för att er vänskap ska bli djupare och mer ärlig. Var uppriktig i dina känslor.

 

 

 

 

 

 

 

Annons