Torsdag 22/1

21 jan, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir inte så rolig som du trodde att den skulle bli. Det har hänt något i ditt privatliv som gör det svårt för dig att koncentrera dig på jobbet. Kvällen blir ganska orolig med en hel del tankar som gnager dig.

Oxen 20/4-20/5

Du skrattar mycket den här dagen och tempot är ganska lagom lugnt. Det blir en harmonisk dag då du riktar in dig på att nå ett mål av något slag. Kvällen bjuder på vänskap och god mat. Som Oxe finns det få saker du uppskattar mer i livet än just mat och vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här torsdagen har du fullt ös både privat och på jobbet. Det gäller att hålla energin uppe från morgon till kväll. Genom att äta rätt och att tillföra kontinuerlig energi till kroppen kommer du att orka med allt roligt som du upplever den här dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen ändrar du plötsligt inställning i en viss fråga. Några vänner kan uppleva det som att du vänder kappan efter vinden, men egentligen beror din ändrade inställning på att en planetpåverkan släpper och att du ser problemet från an ny synvinkel.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en produktiv och rolig torsdag som bjuder på många skratt och lite flirt. Oavsett om du har ett förhållande eller inte så är det nästan omöjligt för ett Lejon att inte flirta lite när hon har chansen. Det ligger i din natur att vara charmig och lite flirtig.

Jungfru 23/8-22/9

Under torsdagen får du ett förslag på en åtgärd som verkar både krånglig och onödig. Tyvärr verkar det inte finnas utrymmer för diskussion i just det här fallet utan det är bara att bita ihop och acceptera.

Vågen 23/9-22/10

Just den här torsdagen känner du en oro inom dig. Du har svårt att sätta fingret på vad det är som är fel, men du vet att det är något stort på gång. Det finns en större Planetförändring som kan skapa den här typen av känslor, särskilt i början när påverkan är helt ny.

Skorpionen 23/10-21-11

Torsdagen blir en bra och kreativ dag där du får massor av olika idéer från både vänner och kollegor. Du trivs nästan bäst när du kan vara kreativ och lite tokig. Allt för inrutade mönster passar din personlighet väldigt dåligt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu vet du precis vad du vill uppnå, det är bara vägen till dina mål som är en smula oklar. Som vanligt agerar du mer på känsla än med eftertanke, men just idag verkar din magkänsla vara på topp och alla beslut som du fattar är jättebra.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tillåter dig att glömma vardagen idag och fokuserar på att ha roligt tillsammans med vänner eller kollegor. När du jobbar så försöker vara extra kreativ och nytänkande. När du är ledig så fokuserar du på vännerna och på att ha kul.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en rolig och trivsam torsdag för din del även om det finns något eller någon som du saknar väldigt mycket. Du försöker att inte tänka på din förlust den här dagen utan att blicka framåt istället. Kvällen bjuder på en positiv överraskning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du unnar dig att vara lite rolig idag. Genom att inte följa det invanda mönstret utan att släppa loss ordentligt så kan du faktiskt uppfattas som på gränsen till lössläppt. Under eftermiddagen och kvällen njuter du av en ovanlig lyx.

 

 

 

 

 

 

 

Annons