Fredag 23/1

22 jan, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir inte alls som du planerat,, men om du bara är öppen och flexibel kan det bli en rolig och varierande dag. Under eftermiddagen får du ett samtal som både oroar dig och som gör dig lite arg. Du tyckeratt du är orättvist behandlad.

Oxen 20/4-20/5

Just nu funderar du inte så mycket över framtiden utan går helt upp i nuet. Det blir en bra fredag där du får en del gjort samtidigt som du tillåter dig att njuta av livet. På kvällen gör du något oväntat. Du överraskar med ditt kreativa tänkande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här fredagen är du mer bestämd än du brukar vara. Du undviker att prata med människor som irriterar diig och du står upp för dina idéer även om du inte får medhåll. En hel del av den här drivande energin får du från Mars.

Kräftan 21/6-22/7

Var försiktig med vad du säger idag. Tänk på att ord kan vara lika sårande som fysisk misshandel om det kommer från en person som man älskar. Ibland kan du vara väldigt sarkastisk, särskilt när du är stressad som du är just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här fredagen skiftar ditt humör från topp till botten hela tiden. Ena minuten är du kvittrande charmig och nästa minut fräser du som en hotad grävling. Försök att lägga band på dina känslor en smula, som det är just blir det jobbigt både för dig och för din omgivning.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen bjuder på roliga överraskningar och en hel del beröm. Du lyser upp när du får komplimanger och du suger åt dig som en svamp. Kvällen handlar mer om hemmamys och tv-tittande än om fest och uteliv.

Vågen 23/9-22/10

Under den här fredagen funderar du på hur du ska kunna lösa ett visst problem. Det handlar till stor del om att du inte riktigt vågar säga ifrån till en vän som står dig nära. Du är rädd att såra han/hennes känslor.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen blir härlig på ett ganska vardagligt sätt. Även om det inte händer något särskilt så har du kul och tiden rinner iväg. På kvällen möter du en person som du inte sett på länge och det väcker en hel del sentimentala minnen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen går chockerande fort. Även om den börjar nästan orimligt tidigt och slutar senare än du tänkt dig så susar timmarna iväg i en väldig fart. Kvällen bjuder på vänskapligt mys. Du njuter av att vara med människor som du tycker om.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig och annorlunda fredag. Det verkar finnas fokus på utomhusaktiviteter den här dagen och det får dig att må extra bra. Du är med vänner som du tycker om och beundrar. Under kvällen kan du bli fnissig på gränsen till flirtig mor en viss person.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att helt koppla av den här fredagen även om den är både harmonisk och trevlig. Det finns något som gnager dig, en tanke på att du har fattat ett felaktigt beslut den senaste tiden och att den kan vara försent att ändra på det nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inne i en period där du tar dagen lite som den kommer. Det blir en skön fredag med fokus på vänskap och glädje. Under kvällen träffar du vänner och det blir många skratt. Du slappnar verkligen av och kan vara dig själv.

 

 

 

 

 

 

 

Annons