Lördag 24/1

23 jan, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Just den här lördagen verkar du inte göra särskilt mycket. Du passar på att ta igen och bara njuta. Under kvällen får du ett förslag som kan förändra en hel del i din vardag. Du unnar dig lite extra lyx just den här lördagen.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen verkar bjuda på både shopping, mys och vänskap. Det blir en trevlig dag där du fokuserar på din familj och på människorna omkring dig. Under kvällen verkar du vara på middag eller fest. Det blir många skratt den här kvällen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du slappnar av och unnar dig att vara lat för en gångs skull. Ofta har du så många fritidsintressen att du knappt hinner med att vila upp dig på helgen men av någon anledning så verkar du vara rätt så obokad just den här dagen. Njut av att slöa.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu kan du vara rätt så ettrig mot din omgivning. Du har ett extra kort tålamod och det märks på ditt sätt att agera mot andra. Under eftermiddagen är du gärna utomhus om vädret tillåter. Kvällen handlar om att planera ett framtida projekt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir lite lätt irriterad på en bekant som hela tiden envisas med att anmärka på det som sker i ditt liv. Du tycker att den här personen både är för nyfiken och för negativ, men av någon anledning kan du inte göra dig fri från henne.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en dag full av överraskningar och oväntade händelser. Om du bara tar det som sker med en nypa salt så kommer allt att gå bra. Under kvällen får du inte glömma bort en vän som firar något speciellt.

Vågen 23/9-22/10

Du unnar dig massor av roliga aktiviteter den här dagen. Att sitta inne och slöa framför tv är inget för dig. Här är det vänner och roliga upptåg som gäller. Det kan hända att du gör av med lite för mycket pengar den här helgen.

Skorpionen 23/10-21-11

Var inte så fördomsfull som du kan vara idag. De människor du möter har en väldigt speciell historia och om du bara sätter dig in i den så kan du förstå mer om deras sätt att vara. Kvällen bjuder på ett annorlunda arrangemang.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du visar dina känslor med hela kroppen idag. Utan att veta om det har du blivit fäst vid en person som du inte trodde betydde så mycket för dig. Nu saknar du honom eller henne för att ni inte är tillsammans.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig dag där du prövar dina gränser i ett idrottsligt sammanhang. Din humor hjälper det när det brister i din förmåga. Du ger inte upp utan drivs av din envishet från jord. På kvällen njuter du av underhållning av något slag.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra lördag där du får som du vill i nästan alla sammanhang. Även om du funderar mycket över något i ditt privatliv så försöker du att inte låta det slå ned ditt humör den här dagen. Kvällen bjuder på en rolig erfarenhet.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du rätt så provocerande och det vet du om. Du försöker att vara cool mot en person som går dig på nerverna, men det går inte så bra som du skulle vilja. Du är inte bra på att dölja dina verkliga känslor. Kvällen bjuder på massor av nöjen.

 

 

 

 

 

 

 

Annons