Söndag 25/1

24 jan, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här söndagen handlar om att våga ta steget fullt ut. Genom att vara modig i ett privat sammanhang så lyckas du besegra en rädsla som du har. Du testar gränser på ett helt nytt sätt. Dina kollegor uppmuntrar dig.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir bra även om den blir väldigt lugn. Du varvar ned med familjen och njuter av att ta dagen som den kommer. En vän försöker att övertala dig att testa på en utomhusaktivitet som du inte är så sugen på att testa. Det blir en viljornas kamp.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen får du möjlighet att göra av med alldeles för mycket pengar. Det handlar främst om att du har fått ett erbjudande som du har svårt att motstå. Under kvällen möts du av ett rykte som delvis skrämmer dig.

Kräftan 21/6-22/7

Du r envis och väldigt framåtskridande i dina ambitioner just nu. Tack vare att du har mycket jordinfluens ii ditt tecken lyckas du driva igenom ganska jobbiga projekt. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tvekar när du hör ryktarna om en kollega som har betett sig illa. Det här är inte en sida som du har sett his honom henne, men det betyder ju inte att den inte existerar. Kvällen bjuder på god mat och trevligt sällskap.

Jungfru 23/8-22/9

Under helgen vill du gärna visa vad du går för i ett visst sammanhang. Du pockar och lockar för att få med en vän på dina galnaste idéer. Under eftermiddaggen och kvällen lyckas du övertyga en familjemedlem om att göra en investering.

Vågen 23/9-22/10

Under den här söndagen njuter du av lugnet före stormen. Du har haft en hel del turbulenta erfarenheter under senvintern och det kommer att bli mer under våren, men just idag är du väldigt harmonisk och glad. Du skämmer bort en vän som du älskar.

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen blir en bra dag där du fokuserar på rätt saker. Oavsett om du arbetar eller är ledig så passar du på att få en hel del nytta gjort. Du tycker att det är kul att pyssla i hemmet och du gillar tanken på att utvecklas i en hobby.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här dagen känner du att du saknar en person extra mycket. Det är någon som du inte sett på länge och det gör dig en smula frustrerad. Under dagen och kvällen bråkar du med dig själv om du ska ta första steget och etablera en kontakt.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en riktigt rolig söndag där du både hinner med en hel del umgänge och att vila ut ordentligt. Efter en trevlig helg så känner du att du vill ha en harmonisk avslutning. Kvällen blir lite senare än du tänkt dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du väldigt ambivalent när det gäller dina känslor för e viss person. Ena dagen vet du precis hur du ska bete dig, men nästa dag så blir du nästan lite blyg och drar dig undan. Du har en förmåga att sätta myror i huvidet på människor just nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir skön och rolig. Du njuter av att umgås med vänner eller släkt. Även om den här dagen verkar innehålla en längre resa så är det inget som påverkar dig negativt . Du tycker snarare att resan är rätt så rofylld.

 

 

 

 

 

 

 

Annons