Måndag 26-1

25 jan, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

En incident kan sätta en ganska markant prägel på den här måndagen. Det handlar om en eller fler personer har gjort något fel och nu gäller det att täppa igen hålen så fort som möjligt. Under eftermiddagen får du massor av beröm för en insats som du gjort.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir lite förvirrande. Du har flera olika bollar i luften samtidigt och det skapar en obalans på morgonen även om du lyckas reda ut allt innan dagen är slut. Listor och organisation och nyckeln till att få ordning på problemen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du försöker hela tiden att trotsa en kollega som vill sätta dig på plats. Genom att vara allmänt jobbig och provocerande så kan du hamna i konflikt innan dagen är slut. Det finns något med just den här personen som alltid lyckas trigga igång dig.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att ta en sak i taget och inte försöka att stressa fram resultat. Genom att vara noga med allt som du gör kommer du att lyckas med dina mål för dagen. Undvik onödiga utgifter just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en trevlig måndag där humör och vänskap spelar en avgörande roll. Under kvällen lyckas du övertyga en vän om att han eller hon borde satsa mer på sig själv och inte sätta sina intressen åt sidan för familjens skull.

Jungfru 23/8-22/9

Den här veckan inleds rätt så segt med mycket möten och tråkig information. Här gäller det främst att hålla ut och att inte irritera en vän genom att bli gnällig. Ibland kan du vara rätt så jobbig att lyssna på och idag är det en sådan dag.

Vågen 23/9-22/10

Den här måndagen blir ovanligt lugn och harmonisk för att vara en måndag. Du njuter av att slippa ta ansvar för olika projekt utan överlåter det på andra istället. Under kvällen drabbas du av dåligt samvete när det gäller en person som du inte har hört av dig till.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här dagen är det bra om du är väldigt tydlig med vad du vill. Ibland kan du vara ganska luddig i dina förklaringar och då går det inte så bra. Under kvällen får du ett förslag som du till en början helt förkastar men som växer när du funderar på det.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här måndagen är du på gränsen till rebellisk. Du är irriterad och ganska trött på en person som hela tiden vill att du ska göra som han hon säger. Som Skytt är du van att följa din egen väg och inte göra som andra säger.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en händelserik måndag och du får en överraskning som du absolut inte väntat dig. Det blir mycket känslor den här dagen, men det viktigaste är att du lycka hålla god min i elakt spel. En kvinnlig kollega beter sig väldigt illojalt just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Du känner dig ovanligt utvilad den här måndagen och det är bra. Genom att lyssna på andra kan du få värdefull information som du i din tur kan vidareförmedla till en vän eller kollega. Kvällen handlar om att vara i tid.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tillåter dig inte att göra några misstag idag eftersom du vet att exakthet är nyckeln till att lyckas i ett visst sammanhang. Under kvällen träffar du en bekant som hjälper dig att lösa ett lite ovanligt problem som du har.

 

 

 

 

 

 

 

Annons