Tisdag 27/1

26 jan, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här tisdagen blir de mest lite små saker gjorda för att slippa irritationsmoment när det kommer till större projekt. Du satsar på att finjustera och fixa den här dagen och du vet att det kommer gynna dig under onsdagen.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir rätt så stressig. Du satsar på att få igång flera projekt samtidigt, men din simultanförmåga är inte på topp så risken är stor att du misslyckas när du väl ska få till finalen på det du påbörjat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Var inte rädd för att säga sanningen. Ibland är det just ärlighet som behövs för att reda ut en situation som är lite delikat. Under dagen kommer det ram nya fakta som kan få dig att omvärdera ett redan taget beslut.

Kräftan 21/6-22/7

Var inte rädd för att stå för dina åsikter även om du inser att du är den enda som har dem. Din styrka och din trovärdighet ligger i din egna övertygelse. Under kvällen passar det bra med alla former av idrott.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är målinriktad, men inte så fokuserad att du inte blir distraherad av ett vackert ansikte. Det finns en person som lyckas få ditt hjärta att slå snabbare och det är du medveten om. Har du ett förhållande kan de här känslorna orsaka svartsjuka.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt envis just nu och det är i och för sig bra, men risken är stor att du misslyckas med ett uppdrag enbart för att du är lite trångsynt. Under dagen får du flera roliga förslag på aktiviteter som rör helgen.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en riktigt bra tisdag, särskilt om du tillåter dig att vara en smula dekadent. Genom att unna dig att synda så kommer du att lyxa till vardagen på ett alldeles speciellt sätt. Kvällen handlar om att lyssna och lära dig nya saker.

Skorpionen 23/10-21-11

Tisdagen blir kreativ och rolig. Du satsar på att lyssna och lära den här dagen. Under kvällen träffar du en person som imponerar på dig med sin kunskap och sin förmåga att agera i olika situationer utan att drabbas av panik.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här tisdagen bjuder på en buffé av olika upplevelser och du ser verkligen fram emot den här dagen. Tyvärr infrias inte dina förväntningar inom ett särskilt område, där måste du ha mer tålamod än du har just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en händelserik tisdag där du blir tvingad att konfronteras med starka känslor så som svartsjuka, frustration och ilska. Om du spelar dina kort väl kan du omvandla alla negativa känslor hos den här personen till något fint och kanske till och med romantiskt.

Vattumannen 20/1-18/2

Under tisdagen är du trött och lesss på det mesta. Det finns en risk att dina känslor går ut över fel person i fel sammanhang och det kan du få betala dyrt för. Under kvällen får du en fin komplimang av en vän eller kollega.

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen börjar hyfsat i ett bra tempo med lagom mycket att göra. Sjukdomar och andra problem hopar sig kring lunch så du får räkna med en väldigt stressig eftermiddag. Du kommer att klara av det du vill uppnå om du bara håller dig fokuserad.

 

 

 

 

 

 

 

Annons