Onsdag 28/1

27 jan, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här onsdagen får dig att känna dig harmonisk. Det kan vara att du gör invanda arbetsuppgifter eller jobbar med en kollega som du gillar. Dagen går undan och du hinner knappt tänka innan det är kväll. På kvällen väntar goda nyheter rörande ekonomin.

Oxen 20/4-20/5

Du är inne i ett bra flöde vilket hjälper dig när du ska få saker och ting att fungera smidigt. Du tänker både logiskt och kreativt på samma gång. Din förmåga att producera ett utmärkt resultat imponerar på de flesta.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu så är du väldigt envis, speciellt när det handlar om en viss fråga. Det skulle kanske underlätta om du kompromissade istället för att insistera på att gå din egen väg. När det gäller pengar så tycks de rinna mellan dina fingrar just nu.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här onsdagen försöker du få med flera av dina kollegor på en del tokiga infall som du har, men dina arbetskamrater saknar fantasi och det driv som får dig att tänka framåt. Tänk på att januari är en jobbig månad för många.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en underhållande onsdagen där du roar dig med att träffa olika personer i nya miljöer. Det mesta som du tar dig för den här dagen är annorlunda och lärorikt. Se upp med girningar från en avundsjuk kollega.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra torsdag om du undviker att dra upp saker som hänt under hösten. Genom att glömma och gå vidare visar du att du är en person som är både mogen och klok. På kvällen kan ett samtal från en vän överraska dig.

Vågen 23/9-22/10

Du vill verklogen göra ditt bästa den här dagen, men mycket går fel. Det finns en tung influens i ditt tecken som hela tiden sätter krokben för dig. Under kvällen träffar du gärna vänner och roar dig. Du behöver få tänka på annat än jobbet ibland.

Skorpionen 23/10-21-11

Under onsdagen får du höra rykten om jobbet som både skrämmer dig och gör dig nyfiken. Innan du jagar upp dig allt för mycket är det bra om du går till källan för de här ryktarna och tar reda på vad det egentligen handlar om.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett utmärkt humör och det märks inte minst på din förmåga att vända alla motgångar till något positivt. Du har massor av humor och får alla omkring dig att må bra. Det finns en härlig påverkan från Solen som ger dig mer ork än vanligt.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen bjuder på en hel del överraskningar så det gäller att du inte blir tagen på sängen. Främst handlar det kanske om att du har spritt ett rykte som nu har tagit fart och blivit en löpeld. Du har svårt att dementera lögnerna eftersom ingen tror på dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att våga vara den du är och inte vara så rädd för vad alla tycker och tänker. Onsdagen bjuder på överraskningar i form av vänskap, glädje och en hel del bus. Var öppen för allt så kommer dagen bli lyckad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är modig och framåt just nu vilket skänker dig oväntade fördelar både på jobbet och privat. Du njuter av all uppmärksamhet som du får och du gillar att sätta igång nya projekt på jobbet. Se bara till så du inte förtar dig så du bli utmattad.

 

 

 

 

 

 

 

Annons