Torsdag 29/1

28 jan, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir ovanlig torsdag. Du påbörjar en del nya projekt som du brinner för, men som det inte funnits utrymme att utveckla förrän nu. Under kvällen får du beröm av dina vänner eller din partner. Det finns mycket värme i ditt horoskop idag.

Oxen 20/4-20/5

Under dem här dagen är du fokuserad och tiden går väldigt fort. Det finns så mycket som du vill hinna med, men tiden räcker inte riktigt till. Trots att du själv är halvnöjd med dagens insats så är dina chefer mer än nöjda med dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du lite väl provocerande. Du vill så gärna driva igenom din vilja i olika sammanhang att du glömmer att det ibland är enklare att kompromissa än att bara gå på. Även idag kör du stenhårt på den linje som du slagit in på utan att lyssna på andra.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu går du igenom en hel del tvivel, både när det gäller vad det är du vill få ut av livet om du duger som du är. Allt det här grubblet kommer ursprungligen från en positionsförändring från Neptunus och det är inget du kan göra åt dina känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen tar du tag i en hel del mindre projekt som du vill få ordning på. Det blir en bra dag som flyter på utan några egentliga problem. På kvällen ägnar du dig gärna åt en idrott av något slag. Du känner dig nöjd med din insats.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här dagen har du bråttom att avsluta ett projekt som du påbörjat tidigare i veckan. För dig handlar det mer som stolthet än nödvändighet. Du skulle kunna sakta ned på tempot, men då måste du erkänna att du har haft fel i din tidsuppskattning.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen träffar du vänner och har det riktigt trevligt. Det blir en lättsam dag där du stöter på olika uppgifter som du inte prövat på tidigare. Du är lättlärd och lyhörd vilket hjälper dig mycket den här dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ser fram emot att få pröva på något nytt den här torsdagen, men av någon anledning så går dina planer i stöpet och det skapar irritation. Det verkar handla om sjukdomar eller illa planerad arbetstid. Du skyller på dina chefer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir inte lika enkel som onsdagen, men du har roligt och uppskattar det höga tempot. Under dagen möter du en person som imponerar på dig med faktakunskap inom ett visst område. Kvällen blir ganska tråkig om du inte vågar släppa lite på din korrekta sida.

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen närmar du dig dina mål på ett ganska intressant sätt. Det verkar som om ödet har hjälpt dig lite på traven utan att du vet om det. Njut av att se dina planer falla på plats som bitarna i ett komplicerat pussel.

Vattumannen 20/1-18/2

Under torsdagen tar du tag i en hel del projekt som har med jobbet att göra. Du lyckas över förväntan och du blir riktigt nöjd med ditt resultat. På kvällen möter du en vän som du inte sett på länge och han ger dig värdefulla tips.

Fiskarna 19/2-20/3

Just den här torsdagen ska du inte tveka när det gäller att satsa på jobbet. Du har ett mål och du kan nå det om du bara är beredd att bjuda till lite extra. Kvällen tycks bjuda på sportrelaterade aktiviteter.

 

 

 

 

 

 

Annons