Fredag 30/1

29 jan, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här fredagen är det viktigt att du lyssnar på en kollega som har mer erfarenhet än vad du har inom ett visst område. Du gillar att leda och därför kan du bli irriterad när du tvingas låta någon annan ta tyglarna ett tag.

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen är du stressad, kanske främst för att det är så mycket att göra. Du känner dig inte alls motiverad att ta tag i vissa uppgifter men du vet att du faktiskt inte har något val. Det är bara att bita ihop. Kvällen blir familjär och mysig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen funderar du en del över vad som händer omkring dig. Du känner dig förvirrad av de pikar som du får från en viss person. Under dagen kan den här förvirringen utvecklas till irritation. Var uppriktig och red ut problemen innan de eskalerar.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på gott humör hela fredagen och ditt ljusa sinnelag färgar av sig på dina vänner och kollegor. Under dagen möter du en person som har en härlig förmåga att få dig att må extra bra. På kvällen är det många som drar i dig samtidigt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du inte effektiv som du skulle kunna vara och det vet du om. Du försvarar din något slappa inställning med att du är trött och behöver vila. På kvällen piggnar du till och vill gärna träffa vänner och ha kul.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en händelserik dag på mer än ett sätt. Du vågar trotsa en chef eller kollega som du tycker beter sig illa och när du gör det så får du en hel del skäll. Under eftermiddagen ser du till att hinna ikapp inom områden där du halkat efter.

Vågen 23/9-22/10

Just nu funderar du över en vän som har allvarliga privata problem. Du vill gärna hjälpa, men samtidigt så vill du inte lägga dig i saker som du inte har med att göra. Det blir en jobbig balansgång, men eftersom du är Våg så klarar du den galant.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen har du chansen att briljera lite extra inom ett visst kunskapsområde. Som de flesta Skorpioner så snöar du gärna in på områden som intresserar dig och då skaffar du dig en unik inblick i ämnet. Du är nämligen både intelligent och lättlärd.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om små och stora val. Du är i en situation där du hela tiden ställs inför olika alternativ och du har inte tid att tveka. Dagen bjuder på både allvar och nöje. Sammantaget blir det en intressant och utvecklande fredag.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu har du svårt att inte bli arg på en viss person som står dig nära. Han eller hon har ett problem med ilska just nu och den tenderar att gå ut över dig i olika sammanhang. Under kvällen är det hemmamys och god mat som gäller.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är känslomässigt uttömd den här fredagen. Olika starka Planeter drar i dig just nu och gör att du går från ilsken till glad till frustrerad under väldigt kort tid. Just de här starka känslosvängningarna gör dig utmattad.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här fredagen blir ovanligt trevlig. Du träffar personer som du inte sett på länge och det blir ett kärt återseende. Under kvällen så försöker du överraska din partner, familj eller vän med extra omtanke och fredagsmys.

 

 

 

 

 

 

 

Annons