Lördag 31/1

30 jan, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen bjuder på en överraskning i form av ett oväntat besök eller samtal från en bekant/släkting. Även om dagen kanske inte utvecklar sig helt som du tänkt dig så blir den trevlig och varierande vilket passar den ombytliga Väduren bra.

Oxen 20/4-20/5

Du är på gott humör hela lördagen. Äntligen känner du att du kommer ikapp inom olika områden som du legat efter i. Dagen bjuder på både hårt arbete och många glada skratt. På kvällen kan det finnas lite utrymme för romantik om du bara bjuder till.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir rolig och annorlunda. Du har en förmåga att få människor att må bra just nu och den talangen utnyttjar du på ett utmärkt sätt. Du vågar bjuda på dig själv och du gillar att stå i centrum för all uppmärksamhet.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lugn lördag där tonvikten ligger på omtanke om dig själv. Som familjemänniska är det inte ofta du tillåter dina egna intressen får komma i första rummet, men idag har du chansen att få göra helt som du själv vill utan att någon läger sig i.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under lördagen möter du flera personer som får dig på gott humör. Du verkar vara ute i friska luften en hel del och röra på dig. Kvällen blir livlig. Du kanske är bjuden på fest eller något liknande. Du vågar bjuda på dig själv den här kvällen.

Jungfru 23/8-22/9

Din förmåga att förstå andra är ganska unik just nu och den kommer sig till stor del av Månens placering. Under lördagen passar du på att hjälpa en vän som har problem. Din empati både tröstar och muntrar upp din kompis.

Vågen 23/9-22/10

Visa att du kan och att du vill göra lite extra för din vän idag. Genom att bjuda till visar du hur starka dina känslor är. Som singel har du goda möjligheter att träffa någon ikväll om du går ut, går på fest eller middag. Var bara öppen för det nya och det ovana.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en trevlig fredag där du njuter av att ta det lugnt och träffa vänner. Under dagen får du flera indikationer på att en släkting inte mår så bra, ta de här varningssignalerna på allvar. Under kvällen har du många aktiviteter att välja mellan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Lördagen blir förhållandevis lugn. Efter en livlig vecka så passar du på att slappna av och till och med slöa lite. Ditt horoskop bjuder kanske inte på så många överraskningar den här dagen, men det tillåter dig att njuta av dagen i fulla drag.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en aktiv dag där idrott och rörelse tycks stå i centrum för din uppmärksamhet. Du har av någon anledning trasslat till ditt privatliv en del och det gör att dina tankar vandrar iväg en del när du egentligen borde vara fokuserad.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här lördagen fokuserar du på hemmet och på saker som du vill göra dör. Det blir också en del aktiviteter som förknippas med ett fritidsintresse som du har. På kvällen firar du gärna något med lite god mat och trevligt umgänge.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen blir som vanligt fartfylld fartfylld för din del. Du har svårt att slappna av och ta det lugnt även om du skulle behöva det. Flera familjemedlemmar eller släktingar tycks pocka på din uppmärksamhet. På kvällen får du njuta av god mat och trevligt umgänge.

 

 

 

 

 

 

 

Annons