Söndag 1/2

31 jan, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du får en del frågor som rör arbetet trots att du troligtvis är ledig idag. Det handlar om något om du glömt eller helt enkelt avstått från att göra på grund av tidsbrist. Under dagen finns det en risk att du gör av med lite för mycket pengar.

Oxen 20/4-20/5

Just nu är du väldigt uppspelt för någon som händer i ditt privatliv. Det kan vara en tävling, en vän som du inte sett på länge eller en aktivitet som du planerat den här dagen. På kvällen passar du på att fixa med saker som du inte hunnit med under dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är mest arg för att du inte får som du vill i en fråga som rör semestern. Egentligen handlar det om att du är besviken på en vän för att hon eller han inte håller sitt löfte till dig. På kvällen får du passa på att träna eller röra på dig lite extra.

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen handlar om möten på olika plan. Dels träffar du människor som du inte känner så väl i ett lite mer offentligt sammanhang, men du träffar även en eller flera vänner som du verkligen tycker om. Det blir en socialt aktiv dag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en förmåga att irritera dig på en person i din närhet. Han eller hon vill gärna att du ska göra något som du inte alls uppskattar och han/hon använder er vänskap som påtryckningsmedel till att försöka få som han/hon vill.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en varierande söndag där barn och djur tycks stå i centrum för din uppmärksamhet. Du är gärna utomhus om du kan för ljuset och syret ger dig massor av energi. Jungfrun är tätt förknippad med elementet jord och behöver natur omkring sig för att må riktigt bra.

Vågen 23/9-22/10

Din förmåga att få människor i din närhet att skratta kan komma väl till pass den här söndagen. Av någon anledning finns det ett allvar och en sorg över den här dagen så din värme och din humor kan verkligen behövas.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har massor av projekt på gång, frågan är bara hur du ska hinna med alla under en dag. Du är känd för att sätta igång saker som du inte hinner avsluta. Försök att prioritera det som du tycker är viktigast och börja med det.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här söndagen är du ledsen för att du inte kan få som du vill i ett visst sammanhang. Du sörjer en vän som du förlorat i ett ganska meningslöst gräl. Kanske finns det hopp för er två, det gäller bara att svälja stoltheten och be om ursäkt.

Stenbocken 22/12-19/1

Under söndagen peppar du dig själv för en aktivitet av något slag. Det kan vara att du ska idrotta, tävla eller ägna dig åt något som du inte känner dig så säker på. Du kommer att göra bättre ifrån dig än du förväntat. Du har en riktig stenvilja när du fokuserar rätt.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu mår du inte så bra som du skulle vilja må. Du släpar på en segdragen förkylning eller något liknande. Under dagen kan ett trevligt samtal eller sms pigga upp dig. Kvällen handlar till stor del om att vila.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen bjuder på en hel del roliga överraskningar. Du ser verkligen fram emot att få ta det lugnt, men planerna går helt åt skogen och du får räkna med en ovanligt aktiv dag istället. Även om du inte är utomhus så mycket som du skulle vilja så blir dagen social och trevlig.

 

 

 

 

 

 

 

Annons