Måndag 2/2

01 feb, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Just nu är du lite aggressiv och det beror till stor del på Mars position. Du har svårt att behärska ditt humör och du blir ständigt påmind av en vän hur lättirriterad du är. Försök att jobba på din kommunikation idag.

Oxen 20/4-20/5

Under den här måndagen är du väldigt aktiv. Du hinner med mer än du brukar och du engagerar dig i olika projekt både på och utanför arbetet. På kvällen träffar du gärna vänner om du har tid. Du behöver variera både miljö och umgänge lite.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att lyssna och vara mottaglig för de råd som du får. En vän har hamnat i knipa och söker upp dig för att få hjälp. Din empati är inte den bästa just nu eftersom du har sett den här personen göra exakt samma sak tidigare.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen försöker du engagera dig i olika projekt och det går ganska bra, men du skulle behöva få hjälp med vissa detaljer som du inte riktigt behärskar. Vänd dig till en kollega som du litar på och som är duktig och erfaren.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen blir varierande och intressant. Du hinner med både möten och en hel del rutinarbete. Du är lite avundsjuk på en relation som dina kollegor har. Här gäller det att unna dem istället för att bli irriterad på dem.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en livlig dag fylld av möten och en hel del tankearbete. Som Jungfru trivs du som bäst när du får strukturera och ordna saker. Du är väldigt noggrann när det gäller detaljer, men ibland kan du slarva i de stora sammanhangen.

Vågen 23/9-22/10

Du vågar lite mer än vanligt just nu och det är bra. Genom att du är både modig och rolig vinner du vänner i nya sammanhang. På jobbet finns det en person som du verkligen inte uppskattar, och han eller hon tycks korsa din väg rätt så många gånger den här dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en intressant måndag där nyheter av olika slag tycks dominera dagen. Du inser ganska snabbt att du inte är inblandad i de förändringar som kommer att ske, men att de kommer att påverka dig indirekt via dina kollegor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du uttråkad. Det finns en rastlöshet i Skyttens tecken som brukar vakna till liv ungefär så här års. Du känner att du vill ut och röra på dig, pröva nya saker och träffa nya vänner. Kvällen bjuder på ett ovanligt möte.

Stenbocken 22/12-19/1

Ditt liv är en aning komplicerat just nu och det både uppskattar du och avskyr på samma gång. För din del gäller det främst att vara ärlig mot dig själv och att inte låta dig manipuleras in i andra personers drama.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en lugn måndag där du får chans att tänka efter ordentligt. Du har svårt att inse vad du ska göra åt en kollega som både irriterar och fascinerar dig på samma gång. Här gäller det att du försöker hålla en rätt så neutral linje.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen blir väldigt enformig och tråkig. Som tur är har du en hel del roliga skämt som kan lätta upp stämningen med, se bara till att dra dem i rätt sammanhang annars kan det blir en smula pinsamt den här dagen.

 

 

 

 

 

 

 

Annons