Måndag 2/3

01 feb, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här måndagen ägnar du dig gärna åt ekonomi. Egentligen så är inte siffror din grej, men ibland kan du tycka att det är roligt, särskilt om siffrorna är positiva eller om du kan använda dig av ekonomin för att främja ett annat intresse.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir intensiv och väldigt påfrestande. Du tvingas att tackla problem som egentligen inte är dina utan en kollegas. Under dagen kan det hända att du fräser åt en person i din närhet utan egentlig anledning annat än att du är allmänt irriterad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen bjuder på roliga överraskningar och en hel del skratt. Du springer på människor som du inte sett på länge och de här mötena förgyller din dag. Under eftermiddagen blir du tvungen att lösa ett praktiskt och tråkigt problem.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här måndagen ska du undvika att argumentera emot en person som du vet har rätt bara för att bevisa att du är bättre på att prata. Ibland kan du starta en diskussion bara för att du tycker det är roligt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en kreativ och upplysande måndag där du får testa dina idéer i verkligheten. Var inte rädd för att bli lite extra våghalsig. Försök att tänja lite på regalerna för att få till det precis så som du vill ha det.

Jungfru 23/8-22/9

Den här måndagen handlar om att vara lyhörd och det är inte din starkaste sida. Genom att lyssna kan du lära dig nya saker och få till dig värdefull information som rör framtiden. När det gäller en viss chef är diplomati det enda som fungerar.

Vågen 23/9-22/10

Du är rätt så långsam just idag. Även om du försöker att driva upp tempot så går det sådär. Det slutar oftast med att det du gör ta ännu längre tid. Idag bör du undvika tidskrävande projekt och att påbörja nya saker som kräver hög koncentration.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig dag där du vill få ut så mycket som möjligt av arbetet. Du har fått flera roliga utmaningar att sätta tänderna i och nu gäller det att prioritera rätt. Du får uppmuntran av en chef som beundrar din entusiasm.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på en varierande upplevelse. Du får massor av ris och massor av ros från dina närmaste chefer. Du vet att du tenderar att ta åt dig av kritiken och glömma bort allt det positiva som är sagt. Under kvällen passar det bra med träning för att få ut alla aggressioner.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vet att du har ögonen på dig den här dagen och du gör ditt bästa för att leva upp till allas förväntningar. Egentligen behöver du inte göra något annat än att vara dig själv. När du vill är du oemotståndligt charmig.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir tom av någon anledning. Något saknas och du vet precis vad det är, men du kan inte påverka situationen. Du försöker hålla dig så upptagen som möjligt den här dagen så du ska slippa tänka på det som du saknar.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir intensiv utan att för den skull bli stressig. Du har fått ett nytt intresse som du vårdar ömt. Underdagen kan ett eller flera möten förändra din uppfattning om en person som du tidigare tyckt rätt så illa om.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons