Fredag 6/2

05 feb, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir en inspirerande dag där du vinner framgångar både privat och arbetsmässigt. Du har massor av livsglädje i ditt horoskop och ditt goda humör smittar av sig på andra. Under kvällen får du nyheter från en vän.

Oxen 20/4-20/5

Freedagen blir ganska intensiv. Det känns periodvis som om du arbetar för två. Det bästa vore om delegerade upp jobbet lite mer, men då måste du släppa på en del av ditt kontrollbehov vilket gör det väldigt svårt. Här gäller det att hitta en kompromiss.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen försöker du få rätsida på ett problem som plötsligt uppstått i ditt privatliv. Det mesta verkar vara ett missförstånd, men en del av problemet bottnar i att du har svårt att lyssna på dina vänner och deras råd.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här fredagen vill du gärna träffa både vänner och släktingar, men det verkar svårt att kombinera så det slutar med att du måste välja. På kvällen kan en flirt leda till både svartsjuka och dramatik.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen tvekar du mycket om du kan lyckas med en plan som du vill genomföra. Ditt största problem är din osäkerhet, du tror att du ska misslyckas för att du tror att du inte räcker till. Saken är den att du har mer kompetens än du vet om.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen satsar du på att få saker gjorda i ganska rask takt. Det har varit en lång vecka, men nu när helgen närmar sig är det som om du plötsligt får förnyad energi, du presterar på topp. Under kvällen möter du vänner under lättsamma former.

Vågen 23/9-22/10

Den här fredagen blir bra på många sätt, du känneratt du orkar lite mer än du brukar när det gäller tålamodsprövande uppgifter och ditt humör tycks vara på topp. Det finns värme och tillit i ditt horoskop just nu så det passar bra att skaffa nya vänner under den här perioden.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen flyter på bra utan några direkta överraskningar. Du har haft både mot och medgångar den senaste tiden och det finns uppgifter som du kan tillämpa dina nya kunskaper på. När det gäller pengar ska du vara försiktig med alla former av utgifter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här fredagen byter du upp dig när det gäller dina arbetsuppgifter. Du får en utmaning att sätta tänderna i och den ger dig både huvudbry och en hel del roliga stunder. En kollega flirtar gärna med dig den här dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir lite av en sötsyrlig dag efter att få hört nyheter som gör dig både förvånad och upprörd. Samtidigt som du får tampas med dina känslor så upptäcker du att du får stöd och hjälp från ett högst oväntat håll.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra fredag, du känner dig ovanligt pigg och på gott humör. På jobbet så arbetar du hårt med en knepig fråga, din chef blir imponerad av din insats. På kvällen tar du gärna hand om din familj som mer än gärna tar emot din omtänksamhet.

Fiskarna 19/2-20/3

Under fredagen satsar du på att vara med familjen. Det blir en bra och kreativ dag där du lyckas kombinera arbete oh ett av dina fritidsintressen. Kvällen handlar om att bara mysa med din närmaste.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons