Lördag 7/2

06 feb, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen kan det uppstå ett gräl mellan dig och din partner/vän. Det har varit på gång länge, men någon liten meningsskillnad blir det som får bägaren att rinna över. Det kan vara bra för dig att äntligen få rensa luften.

Oxen 20/4-20/5

Du är matt den här lördagen och det gör att du inte hinner med så mycket som du skulle vilja men du tycker ändå att det är en rolig och lite spännande dag. Tänk bara på att inte ta ut dig för mycket, underskatta inte den helande kraften i att vila och sova.

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen blir varierande särskilt försent födda Tvillingar. Det är en dag som är som gjord för utomhusaktiviteter. Njut av dagen och gå upp i nuet istället för att fundera för mycket över framtiden som du ibland tenderar att göra.

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen blir inte så mysig som du hade hoppats att den skulle bli, Det finns sjukdomar i ditt horoskop, det kan vara du själv som är drabbad eller en familjemedlem. Dagen kretsar mycket kring vila och ta det lugnt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en varierande lördag som kombinerar utomhusaktivteter med en hel del innemys. Vänskap tycks vara det centrala ämnet för dagen. Kvällen bjuder på festliga aktiviteter där du är den självklara mittpunkten.

Jungfru 23/8-22/9

Just den här dagen så har du råkat ut för elakt skvaller som drabbat dig personligen. Det gör dig både arg och förvånad på samma gång. Du trodde inte att en så kallad vän skulle kunna bete sig så illa som hon har gjort. I det här läget är det konfrontation som gäller.

Vågen 23/9-22/10

Den här lördagen är du väldigt upprymd. Du känner dig både kreativ och energisk vilket är prefekt om du vill starta upp nya projekt. Dagen bjuder även på några små men trevliga överraskningar så som ett oväntat samtal och en fin komplimang.

Skorpionen 23/10-21-11

Just den här lördagen vågar du erkänna att du har känslor för en person fast egentligen inte vll ha det. Att vara ärlig mot sig själv är vanligtvis den svåraste biten, när du väl har erkänt för dig själv kan du börja fundera på vad det är du vill göra åt saken,

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under lördagen försöker du lura en vän att testa något som han eller hon inte har testar innan. Din vän kanske blir lite sur över det här billiga knepet till att börja med, men när han/hon väl prövar din idé så tycker han/hon att det är jättekul.

Stenbocken 22/12-19/1

Just den här lördagen tycks du fundera mycket på ett val som står inför. Du väger för och nackdelar emot varandra, men i just det här fallet är det klokast att tänka på framtiden snarare än att lyssna till ditt hjärta.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en rolig lördag där du småpysslar med saker som har med hemmet att göra. Du tänker en hel del på en viss person och du anar att det kan bli jobbigt med honom henne framöver. Här gäller det att våga visa dina känslor.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här lördagen får fina möjligheter att utöka din kunskap inom nya områden särskilt om du är lite flexibel. På kvällen finns det goda möjligheter att knyta värdefulla band, men det är också en kväll där du får träffa nya intressanta människor.

 

 

 

 

 

 

 

Annons