Söndag 8/2

07 feb, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här söndagen omvärderar du en del saker i ditt liv. Det handlar om grundläggande värderingar i ditt liv. Här gäller det att du tänker efter noga innan du fattar beslut som kan vara ekonomiskt förödande bara för att det känns rätt just nu.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen känns det som du äntligen börjar komma lite ikapp med ditt liv. Det blir en bra dag där du känner att lite av din normala ork har kommit tillbaka. På kvällen preppar du inför kommande vecka. Du känner dig inspirerad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen är det bra om du faktiskt skärper till dig och gör lite nytta hemma. Du har inte haft varken ork eller lust under en längre tid och nu inse du att du måste göra något åt situationen. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu finns det en risk att du gör av med alldeles för mycket pengar. Ditt största problem just nu är att du är alldeles för impulsiv för ditt eget bästa. Månen gör dig ovanligt impulsiv och det är inte alltid som dina beslut blir så genomtänkta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här söndagen är det bra om lyssnar till din partner, det han/hon att säga . Det är allvarligare än det verkar så här gäller det att kunna läsa mellan raderna. Kvällen bjuder på en rolig nyhet från en släkting.

Jungfru 23/8-22/9

Söndagen är en bra dag att experimentera lite på. Du kommer att tänja på vissa av dina gränser och det är bra eftersom du vanligtvis r så konventionell av dig. Under kvällen kan en fråga om pengar eller semester komma på tal.

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du rätt så tjurig. Du tycker inte att någon lyssnar på dig och det irriterar dig väldigt mycket. Under dagen får du tampas med fördomar, irritation och andra jobbiga saker som du måste ta itu med. När du väl överlevt dagen så känns det ändå ganska bra.

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen är det bra om du är envis och rätt fram. Som Skorpion tar du vanligtvis lite krångliga vägar för att nå dina mål, men nu är det bra om du faktiskt försöker vara lite mindre komplicerad. En vän ger dig en fin komplimang.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant söndag där mycket händer och du lär inte få en tråkig minut. Under dagen gäller det att vara alert och försöka hitta möjligheter att utveckla nya intressen. Du träffar många intressanta människor den här dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir både rolig och lite vemodig på samma gång. Efter en intressant start på dagen handlar det mycket om att fokusera och ha roligt på samma gång. Under kvällen kommer delar av verkligheten ikapp dig och det är då du känner dig lite ledsen.

Vattumannen 20/1-18/2

Din förmåga att agera är plötsligt som bortblåst. Du känner dig arg och förvirrad utan att riktigt veta varför. Kanske borde du ha rett ut en viss situation när du fortfarande hade chansen. Kvällen handlar till stor del och att fundera över livet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ovanligt positiv just nu. Det finns så mycket som är bra i ditt liv just nu tar till vara på det som du har. Under dagen får du testa din kreativitet på ett projekt som är både pillrigt och svårt, men du klarar det galant.

Annons