Måndag 9/2

09 feb, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 

Väduren 21/3-19/4

Den här måndagen jobbar du och en kollega mot ett gemensamt mål. Ni har fokus inställd på en långsiktig plan så ni slipper att stressa. Under dagen så drabbas du av dåligt samvete för något som du glömt att göra.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska kämpig måndag men du försöker att hålla dig positiv. Du vet att inget bra kommer ur att klaga. Under dagen tampas du både med arbetsrelaterade problem och saker som är rent personliga.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen börjar segt, det var länge sedan du var så trött som du är den här morgonen. Det gäller att fokusera på en liten bit i taget så kommer det att gå bra. Under eftermiddagen börjar du känna dig piggare och du blir mer effektiv.

Kräftan 21/6-22/7

Mars påverkar ditt tecken vilket skapar en tickande bomb. Som Kräfta är du emotionellt lättrörd från början och kombinerar man det med en massa aggressivitet så blir ditt humör livsfarligt. Använd dig av tekniken att räkna till tio innan du får ett utbrott.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen är du ovanligt glad och framåt. Det har varit en rolig och mysig helg som har gett dig en positiv energi in till början av den här veckan. Under dagen kan tråkiga nyheter beträffande en arbetskollega göra dig deprimerad.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som vet vad du vill och hur du ska uppnå dina mål. Den här dagen är inget undantag. Du fokuserar på ekonomi och siffror den här dagen. Du vill verkligen att det ska vara ordning och reda. Det värsta du vet är att känna att du förlorar kontrollen.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en trevlig och ganska vardaglig måndag men det bekommer inte dig. Du föredrar en harmonisk lite tråkig dag framför ett storslaget äventyr. Det verkar som du har inlett en ganska oskyldig flirt med en kollega.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen verkar du starta upp ett nytt intressant projekt som tangerar ett nytt område. Under dagen lägger du fokus på att sätta ramarna för projektet så att allt blir som du tänkt dig från början.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska velig just nu på grund av allt vatten som influerar ditt tecken. Undvik att fatta några avgörande beslut den här dagen. Fokusera på de uppgifter som du löser med förbundna ögon och som inte kräver några avgöranden.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här måndagen blir lite bitterljuv. Du ångrar ett beslut som du fattat trots att du vet att du valt rätt. Som Stenbock föredrar du kända problem framför okänd terräng och det är det som gör dig osäker.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har fått nyheter som du inte gillar och du har inte kommit fram till hur du ska hantera dem. Det handlar nog mest om att du måste fatta ett beslut och inte vela så mycket som du gör just nu. Var bestämd mot dig själv.

Fiskarna 19/2-20/3

Genom att verkligen försöka tvinga dig själv att göra något du tycker är obehagligt så utmanar du både din bekvämlighetszon och ditt mod. När dagen är slut kommer du vara väldigt stolt över vad du åstadkommit.

 

 

 

 

 

 

 

Annons