Tisdag 10/2

09 feb, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen varierar du både dina arbetsuppgifter och dina fritidsaktiviteter så mycket som du kan. Du har ett stort behov av ombyte den här dagen och tröttnar fort på det som du håller på med för stunden.

Oxen 20/4-20/5

Just nu är du på riktigt dåligt humör. Det projekt som du utvecklar går inte så fort som du vill att de ska göra. Ditt bristande tålamod kommer från ett stråk av eld som passerar ditt tecken, men det är också den här elden som ger dig den energi som du behöver för att nå dina mål.

Tvillingarna 21/5-20/6

Tisdagen blir lite en överraskningarnas dag. Du träffar personer från det förflutna och du får både ris och ros från oväntat håll. Genom din flexibilitet och din vilja att lära dig nya saker kommer du att besegra de problem som du stöter på.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir ganska trist och det passar dig perfekt. Det är sällan du har en tråkig, vardaglig och händelselös dag. Njut av att kunna jobba på som vanligt utan att någon börjardra i dig för att du ska lösa ett akut problem någonstans.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just tisdagen blir en lugn och harmonisk dag. Du försöker anpassa dig till nya rutiner och det går väl så där. Helst skulle du vilja ha lite mer utmaningar i det du gör, men du försöker att hålla ett bra tempo och en positiv attityd till ditt jobb.

Jungfru 23/8-22/9

Du avskyr när människor inte gör som du säger till dem. Du är inte den typen av ledare som hela tiden ska bestämma in i minsta detalj, men när du väl säger ifrån så förväntar du dig att dina kollegor lyssnar på dig.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen kan upplevas som tungjobbad och en smula stressig. Du tycker att du springer som en yr höna hela dagen utan att få något vettigt gjort. Unna dig lite extra lyx på kvällen, alla kan behöva lite uppmuntran när man är deppig.

Skorpionen 23/10-21-11

Tisdagen blir intensiv på ett bra sätt. Du hinner med en massa olika projekt och din envishet att driva din egen linje kommer att visa sig lönande i det långa loppet. På kvällen passar du på att belöna dig själv lite extra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vill en massa saker och då är risken stor att dina insatser blir splittrade. Försök att fokusera på en sak i taget och gör klar den innan du kastar dig in i nästa intressanta uppgift. Att hålla många bollar i luften samtidigt är inte din grej just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen fokuserar du mer på det sociala spelet än på jobbet vilket är ganska olika dig. Det finns en konflikt som du finner intressant och som du vill lära dig mer om. Våga vara nyfiken om du ska få veta vad som händer.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är mitt upp i ett drama och du vet inte riktigt hur du ska hantera dig. Du är inte van vid starka känslor och ultimatum och föredrar lite mindre dramatik och mer harmoni. En person väcker dock ditt intresse lite extra den här dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du unnar dig att vara lite lat idag. Du skjuter på de tråkigaste uppgifterna och gör det som du tycker är roligt istället. Du vet att det kommer att slå tillbaka på dig själv senare i veckan, men det är ett straff du är beredd på att ta.

 

 

 

 

 

 

 

Annons