Onsdag 11/2

10 feb, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den här onsdagen ska du inte tveka att anta ett erbjudande som du får. Alla erbjudanden den här dagen är förmånliga och kommer att ge dig fördelar. Under kvällen passar det bra att ägna sig åt sport eller motion.

Oxen 20/4-20/5

Du är väldigt bestämd den här onsdagen eftersom du vill att allt ska flyta på perfekt. Jobbar du med en som tänker på samma sätt som du så kommer ni att lyckas, jobbar du med en latare person kan det uppstå en konflikt under dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant onsdag eftersom du lyckas med att få igenom ett förslag som du inte trodde dina chefer var riktigt redo för ännu. Under dagen har du möjlighet att utveckla och förädla dina idéer ytterligare.

Kräftan 21/6-22/7

Onsdagen handlar om att samla fakta och sammanställa det du vet. Dt kan vara både ett tråkigt och segdraget jobb, men görs det rätt så kommer belöningen bli så mycket större. Här gäller det att vara exakt och metodisk.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du jobbar på i ett raskt tempo den här dagen, men det finns en risk att något eller någon kan förstöra din fina rytm. Här gäller det vara flexibel och att kunna utföra flera saker samtidigt. Du får en fin på gränsen till romantisk kväll.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här onsdagen tar du gärna råd från äldre och klokare personer förutsatt att de har något att tillföra diskussionen annars följer du din egen väg. Under dagen kan du få svidande kritik av en chef som inte förstår ditt sätt att tänka.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en jobbig start på onsdagen. Du tycks vara sen till ett möte av något slag och den typen av förseningar uppskattas inte. Under resten av dagen finns det en härlig värme i ditt horoskop som vittnar om värme och vänskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Just den här onsdagen vågar du ta ut segern i förskott eftersom du är så säker på att du ska lyckas i ett visst projekt. Ditt problem hittills har varit att du haft lite dåligt självförtroende när det gäller vissa bitar i ditt yrkesliv, men nu ger Saturnus dig mer inre styrka.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen blir livlig och lite annorlunda. Du satsar på att få vissa saker gjorda, samtidigt som du vet att du inte kommer att hinna med allt som du vill göra så du skjuter upp vissa saker till morgondagen. Du får höra en hemlighet den här dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir en ganska lugn dag där du kan fokusera mycket på jobbet. Även om du grubblar en hel del just nu så finns det en del av dig som är stolt över att du vågat ta det här steget in i framtiden. Du både fruktar och längtar efter förändringarna på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Onsdagen handlar om att våga ta för dig i ett visst sammanhang. Du vet att du inte har så mycket tid på dig innan situationen förändras så nu är din chans. På kvällen ägnar du dig gärna åt en hobby eller hänger med kompisar.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här onsdagen lyckas du samla din familj omkring dig och det är inte så vanligt. Det blir en lugn dag på jobbet och en riktigt mysig kväll. Du får höra lite nyheter om dina nära och kära som du lyckats missa tidigare i veckan.

 

 

 

 

 

 

 

Annons